Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a bătut palma cu Omniasig Vienna Insurance Group

ro

02 Sep, 2022 13:39 1427 Marime text
 
  • Potrivit Confidas, Omniasig Vienna Insurance Group a încheiat 9517 contracte de achiziții publice in valoare totală de 337.227.537,36 lei.
  • Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a încheiat un contract subsecvent privind servicii de asigurare cu Omniasig Vienna Insurance Group!
 
Conform licitațiapublica.ro, este vorba despre contractul privind serviciile de asigurare a autovehiculelor, valoarea fiind de 15.815,70 de lei.
 
Contractul – cu numărul unic 350 LA – a fost atribuit la data de 19 august 2022.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 2 septembrie 2022, societatea Omniasig Vienna Insurance Group a fost înființată în anul 2001, are adresa în municipiul București, și se ocupă de alte „activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)“.
 
Potricit sursei citate, Omniasig Vienna Insurance Group are în structura acționariatului Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe (Austria) - 99,54%, Banca Comercială Română SA - 0,08% și Persoane fizice și juridice - 0,37%.
 
Printre persoanele din conducere sau autorizate ale societății se numără:
 
B Expert Audit SRL, KPMG Audit SRL – auditori.
 
Bogdan Ionuț Speteanu - membru în consiliul de supraveghere.
 
Elena Ancuța Ifrim - împuternicit / director adjunct.
 
Mădălin Roșu - membru în directorat.
 
Georgel Soare - împuternicit sucursală / director / Oana Zoița - împuternicit / director.
 
Tot potrivit Confidas, Omniasig Vienna Insurance Group a încheiat 9517 contracte de achiziții publice in valoare totală de 337.227.537,36 lei.
 
Printre autoritățile contractante numărându-se Administrația Fondului pentru Mediu, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Administrația Națională a Rezervelor de Star și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 150, Administrația Națională Apele Române, Administrația Națională a Rezervelor de Star și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 140, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 145.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Iată cine se va ocupa de interconectarea sistemelor video ale școlilor din Constanța la dispeceratul Poliției Locale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii