Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine se va ocupa de interconectarea sistemelor video ale școlilor din Constanța la dispeceratul Poliției Locale

ro

01 Sep, 2022 00:00 1334 Marime text

 
  • Prezenta achiziție are ca scop interconectarea sistemelor video locale ale unităților școlare situate în municipiul Constanța la dispeceratul Poliției Locale situat în incinta fostei Școli nr. 1 – bulevardul Mamaia 197 - latura din față - spre bulevardul Mamaia
 
Municipiul Constanța cumpără servicii privind interconectarea sistemelor video locale ale unităților școlare la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală
 
Potrivit licitatiapublica.ro, prezenta achiziție are ca scop interconectarea sistemelor video locale ale unităților școlare situate în municipiul Constanța la dispeceratul Poliției Locale situat în incinta fostei Școli nr. 1 - bulevardul Mamaia 197 - latura din față - spre bulevardul Mamaia.
 
Conform sursei mai sus citate, valoarea contractului este de 44.015,4 lei, iar banii vor merge către compania RCS & RDS SA.
 
Societatea RCS & RDS SA a fost înființată în anul 1994, în București, sector 5 și are ca domeniu de activitate activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu.
 
Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 3.905.077.765 lei, un profit net de 243.302.980 lei și un număr de 13.056 salariați.
 
RCS & RDS SA - cu 6260 contracte de achiziții publice in valoare totală de 325.860.657,44 lei, iar printre autoritățile contractante se află Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, Consiliul Județean Constanța, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța și Instituția Prefectului – Județul Constanța.
 
RCS & RDS SA este controlată de DIGI Communications NV, cu sediul în Olanda, ce deține 93.57 % din capitalul social, dar și de Asociati persoane fizice și juridice.
Bulgac Serghei figurează ca director general, administrator și președinte al Consiliului de Administrație, în timp ce Valentin Popoviciu este administrator/vicepreședinte al Consiliului de Administrație.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Dosar important în instanță! Vergil Chițac, la judecată cu IPJ Constanța
 
Sistem „Big Brother” pentru obiectivele aflate în administrarea Primăriei Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii