Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, contract semnat cu o firmă din Ilfov. Iată ce va furniza (DOCUMENT)

ro

27 Dec, 2023 17:00 928 Marime text
  • Valoarea finală a contractului fiind de 18.998 lei, firma câștigătoare fiind Alive Deals Solutions SRL
 
 
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit un nou contract în ceea ce privește achiziția de echipamente întărire capacitate administrativă ARBDD -  Sturioni – din cadrul proiectului „Dezvoltarea stației de monitorizare a peștilor migratori: sturioni și scrumbie – Isaccea” cod SMIS 136849.
 
Obiectul contractului îl reprezintă achiziționarea de bunuri destinate creșterii capacității administrative, valoarea finală a contractului fiind de 18.998 lei, firma câștigătoare fiind Alive Deals Solutions SRL, contract încheiat pe 20 decembrie 2023, conform platformei SEAP.
 
Despre Alive Deals Solutions SRL

 
Potrivit termene.ro, firma Alive Deals Solutions SRL a fost înființată în anul 2019, adresa sediului social este la Popești Leordeni, în județul Ilfov, iar obiectul de activitate este „Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului“.



În Alive Deals Solutions SRL asociat unic este Ionuț - Mihail Rusu, care este și administrator.



În 2022, Alive Deals Solutions SRL a avut o cifră de afaceri de 1.336.648 lei, un profit de 193.406 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 1.

Platforma termene.ro informează că Alive Deals Solutions SRL are peste 110 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:
Licitații Constanța Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA achiziționează stații de lucru tip desktop si portabile (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii