Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a bătut palma cu o firmă din Olt. Ce servicii va furniza (document)

ro

12 Jul, 2021 15:28 2907 Marime text
  • Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a încheiat un contract de servicii cu o firmă din județul Olt.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit, la data de 28 iunie 2021, un contract de servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor din 116 sectoare cadastrale din 11 UAT-uri din judetul Tulcea, în cadrul „Programului national de cadastru și carte funciară”.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 23.176.526,58 lei.

Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor este SC Inter Complex SRL.

Descrierea contractului

Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor în din 116 sectoare cadastrale din 11 UAT-uri din judetul Tulcea, prin „Programul national de cadastru și carte funciară”.

Etapele principale de prestare a serviciilor de înregistrare sistematică constau în: organizarea lucrărilor sistematice de cadastru, recunoaşterea terenului, realizarea raportului preliminar, identificarea limitelor imobilelor, stabilirea limitelor imobilelor situate în extravilan, pregătirea fişei de date a imobilului, identificarea deţinătorilor şi colectarea actelor, întocmirea documentelor tehnice ale cadastrului, publicarea documentelor tehnice ale cadastrului, primirea şi soluţionarea cererilor de rectificare, actualizarea documentelor tehnice ale cadastrului.

În conformitate cu Art. 160 din Legea 98/2016, Autoritatea contractantă a stabilit două termene limită în care va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/ informațiilor suplimentare primite de la operatorii economici, respectiv cu 20 de zile și 11 zile înainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor.

La primul termen se răspunde la solicitarile de clarificări primite cu 27 de zile inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor, iar la al doilea termen se raspunde la solicitarile de clarificari primite cu 18 zile inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor.
Estimare valoare contract: 23.181.639,21 de lei fără TVA.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

1. Ion Munteanu-Guvernator 2. Ivancenco Liliana-presedinte comisie evaluare. 3. Voicu Radu-membru comisie evaluare 4. Constantin Daniela- membru comisie evaluare 5. Ciocan Ion- membru comisie evaluare 6. Caprita Camelia- membru comisie evaluare 7. Sabloschi Cristina- membru comisie evaluare 8. Negrea Simona Adelina- membru comisie evaluare 9. Voicu Silviu Mirel- membru de rezerva comisie evaluare 10. Parpala Veronel- membru de rezerva comisie evaluare 11. Onose Daniela Felicia- membru de rezerva comisie evaluare 12. Popescu Tudor – expert cooptat.

Despre societatea câștigătoare

Societatea SC Inter Complex SRL a fost înființată în anul 2006, în Slatina, județul Olt.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 1.506.140 lei, un profit net de 27.363 lei și un număr mediu de 19 angajați.

Unic asociat și administrator al societății este Glonţ Dinu Gh. Cristian Dorin.

Societatea are două puncte de lucru, în București și în județul Vâlcea.

Compania Inter Complex SRL a încheiat 54 contracte de achiziții publice în valoare totală de 5.723.739,80 lei. 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii