Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația de Apă Dobrogea Litoral achiziționează servicii de mentenanță. Iată de la cine! (DOCUMENT)

ro

22 Mar, 2023 15:41 1449 Marime text
 
 
 
  • Contractul - în valoare de 72.000 de lei - a fost atribuit societăților Andariana SRL, din Brașov, și Top Pram Electric SRL, din București.
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral achiziționează servicii de mentenanță preventive, corective și de exploatare la liniile electrice de medie tensiune, inclusiv a posturilor de transformare și verificări PRAM la instalații electrice.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 72.000 de lei - a fost atribuit societăților Andariana SRL, din Brașov, și Top Pram Electric SRL, din București.
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 22 martie 2023, Top Pram Electric se ocupă de lucrări de instalaţii electrice este controlată de Veronica-Claudia Dociu (asociat unic și administrator), iar pentru anul 2021 a raportat un profit net de 68.448 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Top Pram Electric SRL a încheiat 30 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 79.251 de lei.
 
Andariana SRL
 
Andariana SRL se ocupă de lucrări de pregătire a terenului și este controlată de Dan Emil Stupu, asociat unic și administrator.
 
Potrivit Confidas.ro, în 2021 firma a raportat un profit de 96.925 lei.
 
Potrivit www.confidas.ro, firma figurează cu 13 contracte de achiziții publice în valoare totală de 91.833 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O societate din Brașov a câștigat contractul de verificare a instalațiilor electrice din Campusul Social Henri Coandă (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii