Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acorduri-cadru pentru echipamentele de protecție ale personalului Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Ce firme furnizează echipamentele

ro

09 Dec, 2022 00:00 1489 Marime text
  • Atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise.
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a semnat acorduri-cadru pentru furnizarea de echipamente de protecție pentru personalul operativ al instituției, firmele care și-au adjudecat livrarea bunurilor fiind societățile bucureștene Matei Conf Grup SRL și C & A Company Consulting SRL.
 
Informațiile privind atribuirea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se preciează faptul că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise.
 
Astfel, conform datelor oficiale, Matei Conf Grup și-a adjudecat Lotul 2, privind încălțămintea de lucru și protecție și accesorii din piele, valoarea fiind de 226.650 de lei fără TVA, iar C & A Company Consulting și-a adjudecat Lotul 1, privind furnizarea de îmbrăcăminte, valoarea fiind de 1.363.300 de lei fără TVA.
 
Potrivit descrierii oficiale a contractului, este vorba despre „achiziția de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accessorii din piele care fac parte din echipamentul individual de protecție de mare vizibilitate pentru personalul operativ al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța“.
 
Despre Matei Conf Grup
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 8 decembrie 2022, arată că societatea Matei Conf Grup a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în București, Sectorul 2, Intrarea Pictor Vermont, nr. 6, obiectul de activitate fiind fabricarea articolelor de îmbrăcăminte pentru lucru.
 
Asociat unic și administrator este Cezarina Mariana Matei, al cărei nume se leagă și de Biolumimedica București, unde este administrator.
 
Pentru a reveni la Matei Conf Grup, cifrele firmei arată că în 2021 au fost 107 angajați, profit peste 3,62 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 32,14 milioane de lei, profitul și cifra de afaceri fiind în scădere față de anul precedent, spre deosebire de numărul angajaților, care a crescut.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Capitală și, potrivit Confidas.ro, a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 109.105.496,48 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu societatea Matei Conf Grup se numără Administrația Națională Bazinală de Apă Banat, Arhiva Națională de Filme, Centrul pentru Seniori al Municipiului București, dar și altele.
 
Despre C & A Company Consulting
 
Societatea C & A Company Consulting a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în 2004 și are sediul social în București, Sectorul 6, bulevardul Ghencea, nr. 134, obiectul de activitate fiind comerțul cu ridicata al produselor textile.
 
Asociați cu părți egale sunt Costel Valentin Trăsnea și Alexandru Gabriel Trăsnea, primul fiind și administratorul societății.
 
În 2021, societatea C & A Company Consulting a declarat 70 de angajați, profit peste 470.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,34 de milioane de lei, toate valorile fiind în creștere față de anul precedent.
 
Potrivit Confidas.ro, compania C&A Company Consulting SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 7.708.547,03 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane București, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, Penitenciarul București Prahova, Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitație deschisă pentru echipamente medicale, la Spitalul Județean Constanța. Ce firme au câștigat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii