Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții la Autoritatea Navală Română. Ce firme și-au adjudecat contractele (DOCUMENT)

ro

09 Apr, 2022 13:26 2937 Marime text

 Licitație la ANR, foto: Pexels
 
Autoritatea Navală Română a încheiat un acord cadru pentru furnizare consumabile tehnică de calcul. 
 
 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Consumabile tehnică de calcul“.  
 

Societățile care se va ocupa de furnizarea consumabilelor  pentru  Autoritatea Navală Română sunt Mida Soft Business SRL și S.C. Tryamm Trading Consulting S.R.L

 
Atribuirea a avut loc în data de 22.03.2022.
 
  
Descrierea contractului
 
 
Consumabilele care fac obiectul achizitiei (cartușe de cerneală, cartuşe de toner, benzi impregnate cu cerneală, riboane, cilindri - drum/photoconductor, unități de developare - developer, kit-uri de mentenanță, toner rezidual - waste toner) sunt produse consumabile fără de care activitatea de birou a angajaților ANR este imposibil de realizat. Consumabilele vor asigura desfășurarea la standardele de calitate a activității de birou a angajaților ANR, ce presupun imprimarea de documente pe suport hârtie/carduri PVC și transmiterea/recepționarea de fax-uri.


Ținând cont de importanța produselor în desfășurarea activităților din cadrul Autorității Navale Române și a nevoilor urgente în aprovizionarea cu consumabile, s-a optat pentru inițierea unui acord cadru cu un singur operator economic pentru fiecare lot, pentru o perioadă de 16 luni, pentru a întâmpina eventuale probleme în aprovizionarea instituției, dar și pentru a putea obține un raport de calitate/preț cât mai bun posibil.
 
 
Despre firmele câștigătoare

 
 Despre ​Mida Soft Business SRL


Mida Soft Business este o societate înființată în anul 2003 în București, sector 6 și are ca activitate principală comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului.

Potrivit confidas.ro, asociați societății sunt Dumitru Daniel Moruz și Florentina Moruz. Dumitru Daniel Moruz este și administratorul firmei și mai deține calitatea de asociat în firmele Bring Solutions SRL și Momentum Automotive SRL. Societatea are un singur punct de lucru în București, sector 5.

Compania MIDA SOFT BUSINESS SRL a încheiat 13588 contracte de achiziții publice in valoare totală de 188.353.545,07 lei. Printre autoritățile contractante se numără Casa Județeană de Pensii Constanța, APIA-județul Constanța și Universitatea „Ovidius”.

Pe anul fiscal 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 58.751.008 lei, un profit net de 1.918.699 lei și un număr de 42 de salariați.
 
 
 
S.C. Tryamm Trading Consulting S.R.L


Firma are  sediul în București și  a luat ființă în anul 1993.

Capitalul social subscris de 200.000 lei, integral vărsat, este compus din 20.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei., potrivit Confidas.ro. Societatea este controlată de Modoran Dănuț Florin, cu 80% din capitalul social, și Aionesei Cristian, cu 20% din capitalul social.

Cei doi asociați sunt și administratorii societății care se ocupă de comerțul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software- ului.
 
În anul fiscal 2020, societatea cu 26 de salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 13.777.845  de lei și un profit de 363.265 de lei. Compania Tryamm Trading Consulting S.R.L. a încheiat 941 contracte de achiziții publice in valoare totală de 8.822.903,45 lei.

 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii