Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții de aproape un milion de lei la Teatrul de Stat Constanța. Iată firmele câștigătoare (DOCUMENT)

ro

05 Mar, 2024 11:11 659 Marime text


La data de 21 februarie 2024, Teatrul de Stat Constanța a încheiat un contract cu firmele Backstage Production Group International și Megavision Professional.
 
Anunțul a fost făcut public în SEAP în data de 4 martie.
 
Teatrul de Stat Constanța a cumpărat de la cele două societăți echipamente și accesorii lumini și sonorizare. Concret, este vorba despre: sisteme de iluminat (lot 1), echipamente de sonorizare (lot 2) și mașină de fum greu (lot 3).
 
Prețul ajunge la 964.628,63 de lei, fără TVA.
 
Backstage Production Group International și-a adjudecat loturile 1 și 3, iar lotul 2 a fost câștigat de Megavision Professional.
 
Despre Backstage Production Group International
 
Potrivit termene.ro, firma are sediul în București, sectorul 4, a fost înființată în anul 2003 și obiectul de activitate este „activități suport pentru interpretare artistică (spectacole)”.
 
În 2022, ea a avut o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de lei, un profit de peste 13 milioane de lei și 26 de salariați.
 
Termene.ro arată că Backstage Production Group International SRL este controlată de Backstage Team SRL (70% de părți sociale), Lavinia – Liliana Popescu (20% de părți sociale) și Laurențiu – Mihai Cristian (10% de părți sociale).
 
Administratorul Backstage Production Group International SRL este Andrei – Marian Popea. El mai figurează și în Stage Gear International SRL și în Backstage Team SRL.
 
Backstage Production Group International SRL are câștigate 69 de achiziții directe și 16 publice, conform termene.ro.
 
Despre Megavision Professional
 
Datele de pe termene.ro arată că Megavision Professional SRL are sediul în București, sectorul 6, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata nespecializat” și funcționează din anul 2003.
 
Pavel Cristian Lunganu este asociatul firmei, iar administratorul este Marius Daniel Niculescu.
 
Potrivit Registrului Comerțului, Pavel Cristian Lunganu apare și în: Mega Tech Professional SRL, Megavision Pro SRL și Megavox Production SRL (radiată). De cealaltă parte, Marius Daniel Niculescu figurează și în Mega Tech Professional SRL și Contrast Smart SRL.
 
Conform termene.ro, Megavision Professional SRL a câștigat 712 achiziții directe și 25 de achiziții publice.
 
Sursa citată arată că societatea a avut în 2022 o cifră de afaceri în valoare de 2.326.702 lei, un profit de 74.493 de lei și trei angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Pentru al patrulea an la rând Actorii Ramona Niculae și Ștefan Mihai, nominalizații Teatrului de Stat Constanța la Gala Premiilor UNITER
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii