Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție importantă pentru intervenția în caz de urgență și alimentarea punctelor critice din Portul Constanța (DOCUMENT)

ro

24 May, 2022 00:00 3250 Marime text
 
  • Trei grupuri electrogene vor fi instalate pentru asigurarea autonomiei în funcționare a clădirilor Gara Maritimă, Policlinică și Bursa Nouă. 
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța cumpără generatoare electrice pentru intervenția în caz de urgență și alimentarea punctelor critice din Portul Constanța.
 
Obiectul contractului constă în furnizarea, montarea, punerea în funcțiune și testarea a trei grupuri electrogene necesare pentru asigurarea autonomiei în funcționare a clădirilor Gara Maritimă, Policlinică și Bursa Nouă din cadrul CN APMC cauzate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică.
 
Prin achiziționarea acestor echipamente se va asigura îndeplinirea cerințelor legislației energetice referitoare la asigurarea calității energiei electrice livrate, respectiv „Standardul de performanță pentru serviciul de distribuție a energiei electrice“ și la siguranța în funcționare/ exploatare a instalațiilor energetice în punctul de delimitare.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 161964 lei.
 
Licitația a fost atribuită societății Umeb Power, din București. 
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 23 mai 2022,  SC Umeb Power SRL se ocupă de comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente și este controlată de Güngör Güven, asociat unic și administrator.
 
Gungor Guven mai apare în LG Consultancy Trading and Services SRL și în UMEB Assets Investment SRL.   
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania Umeb Power SRL a încheiat 40 contracte de achiziții publice în valoare totală de 84.550,00 lei.
 
 PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Condamnat după ce a încercat să iasă din Portul Constanța în baza unui document fals!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii