Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța și I.O.S. Software Solutions SRL au încheiat un contract privind digitalizarea instituției de învățământ (DOCUMENT)

ro

03 Jun, 2023 00:00 1195 Marime text
  • Costul achiziției este de 1.499.053 de lei
  • I.O.S. Software Solutions SRL este controlată de persoanele juridice Romstal Investment SRL și Perini Lang Holding SRL, respectiv persoanele fizice Dan Lucian Boala și Cristi Răzvan Velican
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a organizat o licitație deschisă în care a încheiat un contract cu firma I.O.S. Software Solutions.
 
Este vorba despre contractul „digitalizarea infrastructurii IT, de comunicații, stocare și securitate a datelor din Academia Navală Mircea cel Bătrân – PNRR”.
 
Costul achiziției este de 1.499.053 de lei.
 
Potrivit descrierii succinte, scopul prezentei proceduri de atribuire implică Digitalizarea infrastructurii IT, de comunicații, stocare și securitate a datelor din Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân” necesar pentru Digitalizarea Academiei Navale ,,Mircea cel Bătrân” prin Planul Național de Redresare și Reziliență, ca urmare a implementării proiectului cod 1248013766, cu titlul ,,Digitalizarea infrastructurii Academiei Navale "Mircea cel Batran" (DigiANMB)", aprobat prin Ordinul ministrului Educației nr. 4168/30.06.2022 acordată beneficiarului de către Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții, în cadrul apelului Granturi pentru digitalizarea universităților din Componenta 15 - Educație, a Planului Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR), Reforma 5: Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 16: Digitalizarea universităților și pregătirea acestora pentru profesiile digitale ale viitorului.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
 
Contractul a fost încheiat în data de 26 mai, iar rezultatul final a fost publicat în SEAP pe 1 iunie.
 

Despre I.O.S. Software Solutions

 
Conform RECOM, firma a fost înființată în anul 2006, are sediul pe strada Clucerului nr. 2, sectorul 1, București, iar obiectul de activitate este „activități de consultanță în tehnologia informației”.
 
I.O.S. Software Solutions SRL este controlată de persoanele juridice Romstal Investment SRL și Perini Lang Holding SRL, respectiv persoanele fizice Dan Lucian Boala și Cristi Răzvan Velican.
 
Potrivit termene.ro, Romstal Investment SRL mai apare în: Autoklass Center SRL, Land & Buildings Real Estate SRL, Central Service Instal SRL, City Garden Distribution SRL, Dezim Development SRL, Velform Prod SRL și Valrom Industrie SRL.
 
Firma Perini Lang Holding SRL mai figurează în: Romstal Mureș SRL, Autoklass Center SRL, Dezim Development SRL, Romstal Investment SRL, Axis Classic Auto SRL, Sostenia SRL, Sostenia Nature SRL, Soline Distribution SRL, Finlang Capital SRL, Awe Air Water Earth SRL, Romstal Imex SRL și Sostenia Blue Earth SRL.
 
Administratorul I.O.S. Software Solutions SRL este Cristi Răzvan Velican. El mai deține funcția și pentru Guglielmo Consulting SRL, în cadrul căreia este și asociat.
 
Conform Ministerului Finanțelor, în anul 2022, cifra de afaceri a I.O.S. Software Solutions SRL a fost 20.973.789 de lei, profitul net a fost 1.204.542 de lei și numărul mediu de angajați a fost egal cu 24.
 
PRECIZĂRI:    
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Artateliers Project SRL și Tera Design Studio SRL, licitații câștigate la Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii