Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:22 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără utilaj de geniu multifuncțional (document)

ro

23 Oct, 2021 00:00 1210 Marime text

 
  • Utilben SRL a încheiat 311 contracte de achiziții publice în valoare totală de 14.338.675,54 lei, printre autoriățile contractante fiind: Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 240, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico Militară Cantacuzino, Ministerul Apărării – U.M. 01512 Sibiu și Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02489 Galați.    
 
 
Ministerul Apărării - U.M. 02192, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a organizat o licitație pentru achiziția de autovehicule a cărei valoare totala este de 1.280.100,92 lei fără TVA.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 270500 lei
 
În cadrul acestei proceduri, Ministerul Apărării a achiziționat de la SC Utilben SRL un utilaj de geniu multifuncțional.
 
De precizat că Ministerul Apărării a dorit să cumpere un autobuz transport persoane dar și un microbuz de transport persoane 8+1 locuri, însă procedurile au fost anulate.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 22 octombrie 2021, SC Utilben SRL a fost înființată în anul 2006 și are ca obiect „comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii“.
 
SC Utilben SRL îi are ca asociați pe Ruben Ovidiu Marian, cu 66.66 % din capitalul social, și pe Oana Lavinia Marian, cu 33.33 % din capitalul social.
 
Ruben Ovidiu Marian mai apare în Go Hair SRL, Licitaţia Colosus SRL, Utilaje Import SRL, Marian Ruben Ovidiu Întreprindere Individuală, European Training Center SRL și în Agriben SRL.

 
Oana Lavinia Marian mai apare în Licitaţia Colosus SRL, European Training Center SRL, Go Hair SRL și în Utilaje Import SRL.
   
Compania Utilben S.R.L. a încheiat 311 contracte de achiziții publice in valoare totală de 14.338.675,54 lei, printre autoriățile contractante fiind: Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 240 , Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico Militară Cantacuzino, Ministerul Apărării – U.M. 01512 Sibiu și Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02489 Galați.       
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
O firmă din București a obținut un contract cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța. Despre ce este vorba (document)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii