Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București a obținut un contract cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța. Despre ce este vorba (document)

ro

22 Aug, 2021 21:12 3168 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este 803.890 lei.
  • Societatea câștigătoare este TECHNO VOLT.
Ministerul Apărării - U.M. 02192, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a organizat o licitație pentru achiziția unei platforme didactice pentru determinarea parametrilor dispozitivelor analogice și digitale.

Contractul a fost atribuit pe 16 august, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 20 august.

Societatea care s-a ocupat de platforma didactice pentru determinarea parametrilor dispozitivelor analogice și digitale este Ministerul Apărării - U.M 02192 Constanța.

Obiectul contractului îl constituie achiziția de „platformă didactică pentru determinarea parametrilor dispozitivelor analogice și digitale”.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data-limită de depunere a ofertelor este de 18 zile.

Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 11 zile față de data limită de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a contractului este 803.890 lei, iar societatea câștigătoare este TECHNO VOLT.

Despre societatea comercială

Potrivit Confidas, societatea comercială TECHNO VOLT a fost înfiinţată în anul 1999, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 6, Str. Olănești. Asociați sunt Pangratie Vasile cu un procent de 60 % și Ploesteanu Constantin cu un procent de 40 %.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă fabricarea de instrumente şi dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigaţie.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 3.856.602 lei, profit 13.071 lei și un număr mediu de 11 salariați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 4.470.835 lei, profit 42.861 lei și un număr mediu de 13 angajați.

Compania Techno Volt S.R.L. a încheiat 160 contracte de achiziții publice in valoare totală de 18.553.719,69 lei.

Printre autoritățile contractante se află și Universitatea Maritimă din Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii