Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:21 24 09 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ a semnat cu Opal Construct SRL. Iată de ce! (document)

ro

07 Jul, 2017 00:00 1405 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Ministerul Apărării - UM 02192 - Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ a dezvăluit numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Lucrări de reparaţii faţadă, hidroizolaţie şi pluviale la pavilionul C1 din cazarma 1369“. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire, societatea care a obţinut contractul, în valoare de 229.278 de lei, este Opal Construct SRL.
 
Pavilionul C1 - cazarma 139 are destinaţia săli de clasă, regim de înălţime S+P+3 etaje şi se află pe terenul proprietate a statului român, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale.
Lucrările care vor fi executate constau în: tencuieli exterioare, zugrăveli exterioare cu var, montarea glafurilor, refacerea hidroizolaţiilor orizontale şi verticale la terasă, înlocuirea sifoanelor de terasă cu reparaţii de pantă, înlocuirea tubulaturii de colectare a apei pluviale, racordarea sifoanelor la tubulatura de colectare a apei pluviale.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Octavian Tărăbuţă, Viorel Zanfir, Georgiana Ivanov, Mihai Tirşoagă, Eduard Caba, Constantin Schipor şi Florina Ivan.

Opal Construct SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 2005, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.100 de lei, integral vărsat, este compus din 110 părţi sociale. Opal Construct SRL este controlată de Bogdan Nicolae Grădinaru, născut pe 4.08.1971, în Constanţa, cu 9% din capitalul social, şi Niculai Munteanu, născut pe 13.01.1929, în Saligny, Constanţa, cu 91% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare, este Călin Radu. Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 27.549.097 de lei, un profit de 795.348 de lei şi 152 de salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a acestei licitaţii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii