Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:47 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL cumpără pompă mobilă de debit mare (document)

ro

19 Oct, 2016 18:37 1474 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) a încheiat recent un contract în valoare de 150.420 de lei, cu SC SUSZI INDUSTRIAL SRL, din Cumpăna, pentru achiziția unei pompe mobile de debit mare.
 
Atribuirea contractului s-a făcut prin procedură simplificată, iar din cele două oferte primite a fost ales furnizorul care a oferit prețul cel mai scăzut.
 
Valoarea inițială estimată a contractului era de 194.166,67 de lei.
 
Cine este firma câștigătoare
 
Conform datelor de la Registrul Comerțului, SUSZI INDUSTRIAL SRL a fost fondată în 2008 și are sediul social pe șoseaua Constanței, în comuna Cumpăna. Societatea are un capital social subscris în valoare de 82.000 lei, integral vărsat. Unic asociat și administrator al firmei este Anghel Cristian Sen, care mai apare în baza de date a Registrului Comerțului și ca asociat în cadrul SEALTECH SRL, firmă care, în prezent, figurează ca având activitatea întreruptă.
 
În secțiunea Documente a acestui material puteți consulta anunțul de atribuire a contractului. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii