Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii Clubului Rotaract Constanta proiect umanitar Istria, Nuntasi, Sacele si Corbu

ro

24 Dec, 2009 05:41 8486 Marime text
188.jpgMembrii Clubului Rotaract Constanta au organizat cu ocazia Craciunului un proiect umanitar menit sa aduca bucurie copiilor din familiile sarace prin acordarea unor pachete cu alimente. Alimentele au fost donate de catre clientii unui hypermarket din Constanta si au fost colectate in zilele de sambata si duminica de catre voluntarii Rotaract care au distribuit pachetele in localitatile Istria, Nuntasi, Sacele si Corbu. Au fost identificate cazuri sociale, familii sarace cu multi copii sau familii care ingrijesc minori luati de la casele de copii din judet. Fiecare pachet a constat in pungi de faina, zahar, malai, sticle de ulei, paste fainoase, mezeluri, conserve, cozonaci, paine, dulciuri si sticle de suc. Actiunea este rezultata in urma proiectului "Astazi TU daruiesti!" si se va repeta de acum periodic de Paste si Craciun. Proiectul a fost organizat de Teodor Matulescu - voluntar in cadrul Rotaract Constanta si a facut parte dintr-o actiune la nivel national a cluburilor Rotaract din Romania.

183.jpgROTARACT (www.rotaract-ct.ro) este o organizaţie internaţională de tineri, prezentă în România de mai bine de 10 ani. ROTARACT are ca scop formarea tinerilor ca lideri ai comunităţilor din care fac parte, prin munca şi serviciile voluntare depuse în folosul comunităţii, pe plan local şi în întreaga lume. A fost fondat în 1968 de Rotary şi are în prezent în jur de 150.000 membri fără distincţie de rasă, sex, naţiune, iar membri se întâlnesc în peste 7.000 cluburi.
Rotary International,(www.rotary.org) organizaţia sub umbrela căreia funcţionează ROTARACT, are peste 1,3 milioane membri pe tot globul, fiind cea mai mare asociaţie umanitară din lume.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adi 25 Dec, 2009 01:42 Ma bucura faptul ca incaa mai exista si astfel de oameni...