Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generali Asigurari a crescut in Constanta in primul semestru cu 13,4%

ro

12 Aug, 2009 15:44 3666 Marime text

generali.jpgDin punct de vedere al vânzărilor, Constanţa este cea de-a treia regiune din reţeaua naţională Generali Asigurări, după Bucureşti şi Braşov.

În primul semestru al anului 2009, Generali Asigurări a realizat în judeţul Constanţa un volum total de prime brute subscrise de 5,9 milioane lei, cu 13,4% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (5,2 milioane lei). Asigurările generale au crescut cu 15,7% (5,4 milioane lei, faţă de 4,7 milioane lei în S1 2008). La nivelul reţelei naţionale Generali, Constanţa ocupă cea de-a treia poziţie în ceea ce priveşte volumul vânzărilor, după Bucureşti şi Braşov.

În cadrul segmentului de asigurări generale, creşteri semnificative au fost înregistrate pe segmentul asigurărilor agricole (+83,8%) şi pe cel RCA şi Carte Verde (+72,9%). În judeţul Constanţa, asigurările auto Casco reprezintă peste 50% din totalul portofoliului de produse al celor două agenţii Generali.

„Suntem foarte mândri de rezultatele obţinute comparativ cu anul trecut şi de poziţia ocupată în topul agenţiilor Generali Asigurări din toată ţara. Cred că punctele noastre forte au fost calitatea serviciilor, echipa profesionistă şi renumele brandului", a declarat Iancu Sapera, Directorul Agenţiei Generali Asigurări Constanţa 1.

"În continuare, în judeţul Constanţa se observă un interes crescut al cetăţenilor de a-şi asigura autoturismele, însă nu putem să nu remarcam faptul că, în acest prim semestru de activitate, a crescut semnificativ cererea pentru asigurările de răspundere civilă şi pentru cele de incendiu", a completat Gabriela Caramitea, Director al celei de-a doua agenţii Generali care operează în Constanţa.

„Felicit ambele agentii Generali Asigurări din Constanţa pentru rezultatele obţinute în primul semestru! Privind în ansamblu, suntem mulţumiţi de rezultatele înregistrate, raportate la aşteptările proprii şi la evoluţia pieţei. Cifrele reprezintă o încurajare de a continua drumul, şi mai puternic, în aceeaşi direcţie. Pe termen scurt şi mediu, intenţionăm să ne axăm pe o creştere sănătoasă, fără să ne asumăm riscuri inutile. Generali este un brand puternic, cu tradiţie, care doreşte să îşi menţină această imagine", a declarat  Marie Kovářová, Director General Generali Asigurări.

În judeţul Constanţa, compania este prezentă cu două unităţi operaţionale, ambele în municipiul reşedinţa de judeţ, una pe Bdul. Mamaia nr. 83, condusă de Iancu Sapera, şi alta în Str. Jupiter nr. 19, condusă de Gabriela Caramitea.

În primul semestru al anului 2009, compania Generali Asigurări a realizat un volum total de prime brute subscrise de 245 milioane lei, cu 15,5% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când volumul total de PBS a fost de 212,2 milioane lei. Asigurările generale au crescut cu 18,3%         (200,5 milioane lei, faţă de 169,6 milioane lei în S1 2008), în timp ce asigurările de viaţă au înregistrat o evoluţie de 4,4%, atingând valoarea de 44,6 milioane lei (comparativ cu 42,7 milioane lei).

Generali Asigurări este parte a grupului internaţional Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurări din lume. Cu o întrerupere în perioada comunistă, compania este prezentă pe piaţa romanească începand cu anul 1835. Reţeaua teritorială a Generali Asigurari este compusă din 91 de agenţii şi puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astăzi toate tipurile de asigurări. 

Generali Group este unul din liderii sectorului de asigurări din întreaga lume, cu o experienţă de 178 de ani în domeniul asigurărilor. Generali Grup are 476 companii consolidate, peste 60 de milioane de clienţi în întreaga lume şi peste 84 000 de angajaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii