Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Asigurari de Sanatate Constanta informeaza asiguratii si medicii de familie despre conventia de inlocuire in asistenta medicala primara

ro

05 Apr, 2013 09:43 3054 Marime text
Bd. Mamaia Nr. 57, Constanta – 900590
Tel. 0241 / 54.55.13; 54.55.73; 51.93.39 / Fax: 0241 / 52.00.83
Email: cascta@seanet.ro, web:www.casct.ro


COMUNICAT DE PRESA
Casa de Asigurari de Sanatate Constanta, prin reprezentantul legal Presedinte –Director General Jr. Dragos Poteleanu informeaza asiguratii si medicii de familie despre conventia de inlocuire in asistenta medicala primara, intre reprezentantul legal al cabinetului medical si medicul inlocuitor.
Medicul de familie, depune la Casa de Asigurari de Sanatate Anexa 4 din Normele metodologice de aplicare a Contractului- cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate, atunci cand este in concediu de odihna sau are nevoie sa fie inlocuit pe perioada absentei de la cabinetul medical.
Obiectul conventiei il constituie preluarea activitatii medicale a medicului de familie pe perioada absentei, de catre medicul inlocuitor.
Serviciile medicale se acorda in cabinetul medical al medicului inlocuit sau in cabinetul medical al medicului inlocuitor,acest lucru stipulat in conventia de inlocuire, la locul de desfasurare a activitatii.
Asiguratii sunt informati de sediul medicului inlocuitor si programul acestuia pe perioada absentei de la cabinet.
Obligatiile medicului inlocuitor sunt cele prevazute in contractul incheiat intre medicul de familie inlocuit si casa de asigurari de sanatate.
In desfasurarea activitatii, medicul inlocuitor utilizeaza parafa proprie, semnatura electronica proprie pentru prescrierea electronica de medicamente, registrul de consultatii al cabinetului in care isi desfasoara activitatea, formularele cu regim special ale medicului inlocuit, inclusiv prescriptiile electronice ale medicului inlocuit, numarul de contract si stampila cabinetului medical al medicului inlocuit.
Conventia de inlocuire se incheie pentru perioada de absenta in limita a doua luni pe an.


PRESEDINTE - DIRECTOR GENERAL
Jr. Dragos Poteleanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii