Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:25 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doamna Betsy Myers va efectua o vizita la Bucuresti, la invitatia Principelui Radu

ro

03 Apr, 2009 18:03 1288 Marime text

Palatul Elisabeta, 3 aprilie 2009

Sambata, 4 aprilie, doamna Betsy Myers va efectua o vizita la Bucuresti, la invitatia Principelui Radu al Romaniei. Betsy Myers a fost Chief Operating Officer si Senior Advisor al campaniei electorale a lui Barack Obama, actualului presedinte al Statelor Unite ale Americii si este, in prezent, unul dintre cei mai apreciati vorbitori internationali pe teme de leadership, dezvoltare organizationala si rol al femeilor in politica.

In cursul serii doamna Myers si Principele Radu vor sustine o dezbatere publica la TVR1, in cadrul unei editii speciale. Leadership-ul, rolul institutiilor intr-o societate democratica, prezentul si viitorul Statelor Unite ale Americii si Romaniei vor fi principalele subiecte in dialog.

La ora 19.30 cei doi vor oferi declaratii presei la Palatul Elisabeta.

Discutia cu jurnalistii prezenti va fi urmata de o intalnire privata cu personalitati ale vietii publice romanesti, in prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu.

Betsy Myers va fi gazduita de Principesa Margareta si Principele Radu la Palatul Elisabeta. Invitatia care i-a fost adresata face parte din seria actiunilor prin care Principele Radu promoveaza conceptul de profesionalism la toate nivelurile societatii romanesti.

Accesul reprezentantilor presei la Palatul Elisabeta va fi liber, in baza legitimatiilor de presa valabile, incepand cu ora 19.00. Declaratiile de presa vor avea loc intre ora 19.30 - 19.40. Intalnirea care va urma va avea un caracter privat.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati.
 
Cu toata consideratia,
 
Radu Ghina
Sef de Cabinet al ASR Principelui Radu al Romaniei
Palatul Elisabeta
tel.: +4021 222 13 66
fax: +4021 319 25 33
mobile: +40756 08 77 01
www.princeradu.ro
www.familiaregala.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii