Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:59 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima tranzactie Carpatica Invest la Bursa de Valori de la Varsovia

ro

25 Jan, 2012 15:59 1162 Marime text

Prima tranzactie Carpatica Invest la Bursa de Valori de la Varsovia

Sibiu 24 ianuarie 2012 - In data de 24 ianuarie 2012 Carpatica Invest a intermediat prima tranzactie la Bursa de Valori de la Varsovia, in calitate de membru cu drepturi depline al bursei poloneze.

Cu aceasta ocazie Carpatica Invest anunta lansarea serviciului de tranzactionare pe Bursa de Valori de la Varsovia pentru toti clientii societatii.

De la infiintarea sa si pana in prezent, Carpatica Invest a manifestat un interes continuu pentru cresterea competitivitatii si calitatii conditiilor de tranzactionare oferite clientilor sai si in acelasi timp pentru diversificarea ofertei de plasamente financiare pe care clientii le pot efectua.

Marius Trif, Directorul General al Carpatica Invest a declarat ca "prin admiterea societatii ca membru al Bursei de Valori de la Varsovia, societatea va putea oferi clientilor atat acces direct la o piata de capital mai matura cat si accesul la o paleta de instrumente mai diversificata."

Prin diversificarea portofoliului de servicii de tranzactionare pe piete externe, Carpatica Invest intentioneaza sa se impuna pe plan extern cu o imagine solida, identificandu-se prin servicii de investitii financiare oferite la un nivel inalt de profesionalism, si totodata sa castige vizibilitate pe piata serviciilor de investitii financiare in randul investitorilor romani care tranzactioneaza sau intentioneaza sa tranzactioneze pe pietele externe la vedere.

Carpatica Invest a fost fondata in 1996, devenind din 2002 parte a Grupului Financiar Carpatica. Astazi este unul din primii zece brokeri din Romania, potrivit clasamentelor Bursei de Valori Bucuresti, societatea avand un capital social de 13 680 800 RON.

Carpatica Invest a încheiat anul 2011 pe locul 8 în topul cumulat BVB, RASDAQ şi ATS, cu o cota de piaţă de 3,57%, aferentă unui volum al tranzacţiilor intermediate in crestere fata de anul anterior, de 829,23 mil. RON.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul Carpatica Invest, pagina web dedicata:

http://www.carpaticainvest.ro/info/wse

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii