Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:24 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX - Ediţia a 59-a, 19 – 23 februarie 2014

ro

17 Feb, 2014 14:26 1049 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 19 – 23 februarie 2014, cea de-a 59-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.
Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește 230 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga tara, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.
Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată, demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.
În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.
 Colecţiile, din 2014, ale producătorilor români, aduc  cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu. După expoziţiile internaţionale de contractări din Berlin, Paris, Londra şi alte capitale europene vine rândul Târgului Tinimtex să promoveze noile tendinţe pentru primăvara anului 2014. Printre elementele de marcă ale colecţiei se regăsesc: tricotajele, ce au fost preferatele sezonului rece, dar rămân la modă, atât pentru primavera, cât și pentru vară. Sub sloganul ''PINK is the new black'' în materie de încălțăminte, bluze, rochii și paltoane, noile colecţii prind viaţă prin culori precum: rozul, verdele pal, albastrul deschis.
În contextul numeroaselor transformări ce se petrec în plan economic și al crizei, care produce constant modificări în peisajul societăților comerciale, CCINA Constanța își concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediția din luna februarie a TINIMTEX, cca. 7% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.
Din totalul participantilor ~ 70% sunt producatori, iar comercianti ~ 30%

Ponderea firmelor pe judete Fiind urmatoarea:

- Bucuresti 25 %
- Constanta 10%
- Iasi 15%
- Arad 10%
- Braşov 5%
- Neamţ 7%
- Suceava 5%
- Satu Mare 3%
- Hunedoara, Harghita, Sibiu, Covasna, Arges, Prahova, Braila 20%
 
Editia din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul targurilor din acest an, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor extrem de atractive pentru cumpărători.
TINIMTEX va fi structurat astfel :
Pavilion Expozițional parter  - îmbrăcăminte adulți
Pavilion Expozițional etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii
Centrul de Afaceri Eurolitoral - îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii,  încălțăminte, lenjerie de pat
Program de vizitare: În perioada 19 – 22 februarie : 10.00 - 19.00; Duminică, 23 februarie : 10.00 - 16.00

Ti-a placut articolul?

Comentarii