Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Regatului Suediei, Excelenta Sa Mats Aberg in vizita la Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

ro

10 May, 2010 14:54 959 Marime text

Ambasadorul Regatului Suediei,  Excelenţa Sa Mats Aberg în vizită la Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR)

Bucureşti, 7 mai 2010 – Excelenţa Sa Mats Aberg, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Suediei la Bucureşti a făcut o vizită de curtoazie Preşedintelui CCIR, E.S. dl. Mihail M. Vlasov.

„În noua aşezare globală a Europei şi a lumii în general, cred că factorul economic este cel mai important. El generează progresul şi bunăstarea”, a spus preşedintele Camerei Naţionale în cuvântul de bun-venit adresat oaspetelui său, ambasadorul Regatului Suediei.

Menţionând întâlnirile similare avute cu ambasadorii străini acreditaţi la Bucureşti, E.S. dl. Mihail Vlasov a ţinut să reliefeze importanţa stabilirii de contacte directe şi permanente între reprezentanţii birourilor economice şi comerciale ale misiunilor diplomatice străine şi reprezentanţi ai Biroului Relaţii Externe şi ai Biroului pentru Investitori din cadrul Camerei Naţionale pentru a veni în mod real în sprijinul oamenilor de afaceri dornici să investească în România.

Ambasadorul Regatului Suediei, E.S. dl. Mats Aberg a subliniat interesul pe care îl manifestă comunitatea de afaceri din Suedia faţă de piaţa românească, de multiplele oportunităţi de afaceri pe care aceasta le oferă în domeniul energetic, al eficienţei energetice şi ecologiei.  Ambasadorul Suediei a ţinut de asemenea să îşi exprime speranţa în ajutorul pe care Sistemul Cameral din România îl va oferi mediului de afaceri, în sensul schimbării mentalităţilor, a îmbunătăţirii practicilor de comerţ internaţional şi mai ales, în sensul îmbunătăţirii transparenţei licitaţiilor publice.

La întâlnirea de la Palatul Camerei de Comerţ, Ambasadorul Regatului Suediei a fost însoţit de domnul Soren Lundvall, Consilier  - şef adjunct al misiunii, din cadrul ambasadei .

Biroul Imagine Sistem Cameral
Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii