Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raiffeisen Bank lanseaza Contul Executor, destinat executorilor judecatoresti - 05.02.2009

ro

05 Feb, 2009 14:20 1528 Marime text

Raiffeisen Bank lanseaza Contul Executor, destinat executorilor judecatoresti

Bucuresti, 4 februarie 2009 – Raiffeisen Bank lanseaza Contul Executor, un cont curent special dedicat Birourilor Individuale ale Executorilor Judecatoresti si Societatilor Civile Profesionale ale Executorilor Judecatoresti, pentru efectuarea operatiunilor in regim de consemnare.

In procesul de specializare a ofertei sale de produse si servicii, Raiffeisen Bank, prin departamentul sau dedicat Profesiilor Liberale, pune la dispozitia executorilor judecatoresti primul produs dedicat exclusiv si adaptat nevoilor specifice acestui segment.
Contul de Consemnare Executor este disponibil in RON, EUR sau USD si permite transferuri catre orice cont si orice banca de pe teritoriul Romaniei, fara a fi necesara deplasarea la banca, printr-un simplu apel telefonic la Raiffeisen Direct pentru Profesii Liberale, serviciu disponibil gratuit (021 306.34.00). Toate comisioanele bancare ale utilizatorilor sunt zero (deschidere/inchidere cont, administrare cont, incasare, plata, virament, extras cont), folosirea acestui produs insemnand o ecomonie de bani, dar si de timp pentru client. Sumele aflate in cont pot fi vizualizate on-line oricand si de oriunde in timp real, prin Internet Banking, acest serviciu fiind, de asemenea, disponibil gratuit. Contul de Consemnare Executor permite gestionarea in bune conditii a sumelor in regim de consemnare, acestea fiind sume colectate de executorii judecatoresti in cadrul procedurilor de executare silita.

Raiffeisen Bank a infiintat departamentul dedicat Profesiilor Liberale la inceputul anului 2008, cand a lansat un pachet financiar pentru dezvoltarea activitatilor de afaceri ale segmentului profesii liberale, destinat cabinetelor medicale si de tehnica medicala, cabinetelor de avocatura, birourilor notariale, executorilor judecatoresti etc.

Despre toate produsele si serviciile destinate Profesiilor Liberale se pot obtine informatii prin serviciul Raiffeisen Direct pentru Profesii Liberale, la numarul de telefon 021 306.34.00 de luni pana vineri intre orele 08:00-22:00, sambata intre orele 09:00-17:30 sau pe site-ul: www.raiffeisen.ro.


            * * * *  *

Raiffeisen Bank este o banc` universala care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor, prin multiple canale de distributie: unitati bancare (peste 500 in intreaga tara), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking), internet banking (Raiffeisen Online). La mijlocului anului 2008, banca avea 2,1 milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.700 corporatii mari si medii


Pentru informatii suplimentare: Anca Hasegan, mail anca.hasegan@rzb.ro, tel. 021.306.16.21.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii