Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:44 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondul de Pensii Administrat Privat BCR a trecut pragul de 400.000 de participanţi

ro

18 Apr, 2012 15:52 965 Marime text

Fondul de Pensii Administrat Privat BCR a trecut pragul de 400.000 de participanţi

Bucureşti, aprilie 2012 - Fondul de Pensii Administrat Privat BCR (Pilon II) a inregistrat peste  400.000 participanţi, conform datelor oficiale publicate in luna martie pe site-ul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (www.csspp.ro). Cei mai mulţi dintre noii angajati intraţi în sistemul de pensii private au ales Fondul de Pensii Administrat Privat BCR în anul 2011.
 
 „Ne bucurăm că din ce în ce mai mulţi participanţi aleg BCR PENSII ca administrator al fondului de pensii private obligatorii. In continuare, insa, un mare procent din persoanele eligibile sunt repartizate aleatoriu către un fond din piaţă. Siguranţa financiară a clienţilor pe termen lung este preocuparea noastră principală, iar pensia administrată privat Pilon II este esenţială pentru o bătrâneţe cât mai liniştită. De aceea, îi sfătuim pe cei aflaţi la primul job să aleaga cine le va administra banii, evitând astfel repartizarea aleatorie” a declarat Simona Ditescu, CEO BCR PENSII. 
 
BCR PENSII activeaza atat pe piaţa pensiilor obligatorii prin administrarea Fondului de Pensii Administrat Privat BCR (Pilon II), cat şi pe piaţa pensiilor private facultative prin administrarea Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS (Pilon III).
   
Pentru a semna un act de aderare la Fondul de Pensii Administrat Privat BCR persoanele eligibile trebuie să meargă în oricare unitate BCR cu actul de identitate. 
  
*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 667 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 210,0 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 3.627,6 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51.5%.

Ti-a placut articolul?

Comentarii