Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emporiki Bank intrerupe temporar operatiunile cu carduri

ro

09 Apr, 2010 15:26 1274 Marime text

Bucureşti, 08 aprilie 2010
Comunicat de presa
Emporiki Bank întrerupe temporar operaţiunile cu carduri

Emporiki Bank România, filiala locală a Emporiki Bank Grecia, membră a Grupului francez Crédit Agricole, anunta ca luni 12 aprilie 2010 nu vor putea fi efectuate tranzactii cu carduri proprii in intervalul orar 10.00 – 16.00.
Întreruperea funcţionarii sistemului de carduri, are drept scop îmbunătăţirea sistemului informatic. In intervalul menţionat cardurile emise de Emporiki Bank - România nu vor putea fi utilizate pentru plăţi la comercianţi si retrageri de numerar. Funcţionalitatea reţelei de bancomate a băncii de acceptare la plata a cardurilor emise de alte bănci nu va fi afectata de aceasta măsura.
Având in vedere aceasta întrerupere, Emporiki Bank recomanda clienţilor săi sa-si asigure rezerva de numerar pentru intervalul de timp menţionat.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Crédit Agricole Group este lider financiar în Franţa cu un număr de 26 milioane de clienţi, iar la nivel mondial numărul clienţilor este de 58 de milioane. Valoarea capitalurilor proprii ale grupului la sfârşitul anului 2008 a fost de 63,7 miliarde euro. Crédit Agricole Group ocupă a treia poziţie în Europa şi a opta poziţie la nivel mondial în funcţie de rata capitalului de bază (Tier 1). Grupul este prezent în peste 70 de ţări din întreaga lume. Începând din august 2006, Crédit Agricole Group este principalul acţionar al băncii greceşti Emporiki Bank, în prezent deţinând 82,48% din capitalul său.

Emporiki Bank, membră a Grupului Crédit Agricole, îşi desfăşoară activitatea prin intermediul a 372 sucursale şi 21 centre de afaceri aflate în Grecia şi prin cele 97 de sucursale din Albania, Bulgaria, România, Cipru şi Londra. Emporiki Bank oferă servicii de finanţare şi investiţii, managementul activelor, managementul titlurilor de valoare, leasing, capital de risc şi produse de asigurare. Grupul deţine prima poziţie în topul băncilor greceşti din punct de vedere al rating-ului de credite pe termen lung, conform clasamentelor realizate de firmele specializate internaţionale.

Emporiki Bank România îşi desfăşoară activitatea în România începând din 1996, având sediul central în Bucureşti. 98.48% din capitalul Emporiki Bank România este deţinut de Grupul Emporiki. Banca operează, prin intermediul unei reţele de 34 de unitati teritoriale, drept o bancă comercială integrată şi asigură o gamă largă de servicii şi produse bancare, cum ar fi: credite pentru nevoi personale, credite pentru achiziţionarea de locuinţe, carduri de debit şi de credit, Internet Banking, finanţări pe termen scurt / mediu / lung atât în RON cât şi în moneda internaţională, tranzacţii zilnice (conturi curente, transferuri, operaţiuni monetare), economii şi investitii, afaceri documentare, servicii de trezorerie etc.


Pentru informaţii suplimentare contactaţi, va rugam, Divizia de Marketing, doamna Mihaela Iordache

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii