Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Companiile locale şi multinaţionale sunt asistate de către Citibank România în identificarea celor mai bune soluţii de trade

ro

30 Nov, 2010 19:02 1091 Marime text
Peste 30 de profesionişti reprezentând companii naţionale şi multinaţionale au participat la evenimentul "Trade Services and Finance Conference", organizat recent la Bucureşti de către Citibank România, parte a celei mai extinse reţele de servicii de operaţiuni documentare din lume.

Obiectivul evenimentului a fost de a prezenta oferta complexă de finanţări comerciale şi servicii de trade disponibile la Citi, dar şi de a asista clienţii existenţi şi potenţiali în identificarea oportunităţilor de finanţare comercială, o zonă de interes importantă în contextul economic actual.

Participanţii au avut ocazia de a explora împreună cu specialiştii locali şi regionali ai băncii modalitatea în care serviciile de trade şi de finanţare comercială oferite de Citi pot aduce beneficii activităţii organizaţiilor lor.

Pe baza experienţei băncii de a oferi furnizorilor şi cumpărătorilor soluţii globale, vorbitorii au abordat teme de mare interes pentru participanţi, ţinând cont de faptul că aceştia sunt în permanenţă preocupaţi de eficientizarea costurilor la nivelul lanţului de distribuţie, de gestionarea finanţării într-un mod cât mai profitabil şi de reducerea riscurilor.

Temele şi vorbitorii care au acoperit zonele de interes menţionate sunt:

Tendinţe post-criză în trade şi fluxurile globale, Sameer Sehgal - Citi EMEA Trade Head

Export & Agency Finance - soluţii de finanţare structurată pe termen lung pentru acoperirea cheltuielilor de capital şi a comerţului internaţional, Umut Emre - Citi EMEA Vice President Export and Agency Finance

Finanţarea furnizorilor - Optimizarea capitalului circulant, îmbunătăţirea marjei operaţionale şi securitatea lanţului de distribuţie, Bhavna Saraf - Citi EMEA Vice President Supply Chain Finance

Soluţii comerciale pentru importatori şi exportatori, Sameer Sehgal - Citi EMEA Trade Head

Evenimentul a fost deschis de către Tibor Pandi, Director General Citibank România, care a vorbit despre importanţa deosebită a activităţilor comerciale pentru companiile din întreaga lume. De asemenea, a declarat: „Companiile sunt mai interesate ca oricând să optimizeze timpul de procesare a tranzacţiilor, a încasărilor, să pătrundă pe noi pieţe în condiţii de reducere a riscurilor şi de menţinere a competivităţii, prin dezvoltarea unor soluţii care să răspundă cerinţelor specifice de trade. La Citi, încercăm în permanenţă să oferim clienţilor noştri beneficii precum reducerea costurilor şi a timpului de procesare, iar acesta este unul dintre motivele pentru care banca noastră este partenerul preferat de aproximativ 15.000 de corporaţii şi instituţii financiare de renume din 100 de ţări".

***

Despre Citi

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Prin intermediul Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com şi www.citi.com.

Despre Citibank România

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citibank.ro.

Despre Citi Global Transaction Services

Global Transaction Services, o divizie a departamentului Institutional Clients Group al Citi, oferă produse si servicii de gestiune a lichidităţilor, de finanţare comercială şi custodie, pentru clienţii corporativi, instituţiile financiare şi organizaţiile din sectorul public din întreaga lume. Cu o reţea globală ce acoperă peste 100 de ţări, departamentul Global Transactions Services al Citi sprijină peste 65.000 clienţi. La sfârşitul trimestrului 3 din 2010, volumul mediu al pasivelor a fost de 340 miliarde de dolari, iar cel al activelor aflate în custodie 12.4 trilioane de dolari.

Mai multe informaţii despre Citi Global Transaction Services sunt disponibile la www.transactionservices.citigroup.com/transactionservices/home/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii