Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Citi lansează aplicația CitiDirect BE pentru iPad

ro

28 Oct, 2013 12:49 1286 Marime text
Decizii manageriale de calitate și o productivitate sporită utilizând noua aplicație CitiDirect BE Tablet
 
București – Citi a lansat CitiDirect BE Tablet, o nouă aplicație pentru iPad care oferă clienților persoane juridice acces la informații financiare și de tranzacționare, sprijinind astfel trezorierii și directorii financiari în luarea deciziilor și în managementul companiei. Adesată exclusiv utilizatorilor platformei de online banking CitiDirect BE și disponibilă gratuit în App Store, CitiDirect BE Tablet oferă flexibilitate și control în accesarea informațiilor critice.
 
Trezorierii și directorii financiari pot utiliza CitiDirect BE Tablet pentru a verifica fluxul financiar la nivelul întregii companii cu scopul de a lua decizii în ceea ce privește plățile. Clienții pot cu ușurință să acceseze o cartografiere sau un grafic pentru a vizualiza balanțele și pentru a confirma execuția strategiei financiare a companiei. CitiDirect BE Tablet aduce la un click distanță informații financiare esențiale, permițând clienților să monitorizeze și să controleze cu ușurință dezvoltarea afacerii, beneficiind în același timp de o experiență bancară optimizată.
 
Sebastian Kucharek, Director al Diviziei Treasury and Trade Solutions la Citi Romania, a spus: “Lumea e în schimbare, mediul operațional e în schimbare, iar nevoile și așteptările clienților evoluează, devenind din ce in ce mai complexe. Pentru că nevoile complexe impun un parteneriat pe măsură, Citi România își exprimă angajamentul de a fi un aliat puternic pentru clienții săi corporativi, sprijinindu-i să obțină productivitate și eficiență sporite precum și mai mare vizibilitate și control asupra fluxurilor financiare. Noile tehnologii au creat oportunități pentru Citi de a-și deservi mai bine clienții, iar cea mai recentă implementare a CitiDirect BE Tablet este o dovadă solidă a acestui fapt”.
 
“A fost prioritar să dezvoltăm o soluție adaptată tabletelor, concepută pentru a îndeplini nevoile de management al lichidităților și al plăților la nivelul clienților corporativi. CitiDirect BE Tablet oferă o experiență bancară interactivă în timp ce vine si în întâmpinarea unor nevoi reale de business”, a adăugat Hubert JP Jolly, Head of Channel and Enterprise Services la Citi.
 
Dezvoltată de către echipa diviziei de Treasury and Trade Solutions a Citi, alături de Citi Innovation Lab Dublin, CitiDirect BE Tablet aduce pe iPad-ul clientului funcționalitățile de bază ale platformei de online banking CitiDirect BE.
 
Aplicația CitiDirect BE Tablet permite utilizatorului:
  • să personalizeze vizualizarea datelor pentru facilitarea deciziilor strategice;
  • să analizeze datele disponibile pentru a obține informații globale despre companie;
  • să vizualizeze date globale, filtrate după regiune sau țară; să filtreze informațiile în funcție de monedă, sume sau țară în vizualizări de tip hartă sau grafic;
  • să autorizeze, să efectueze și să editeze plăți oricând și oriunde.
În prezent, aplicația Citi Direct BE Tablet este disponibilă în limba engleză și a fost implementată în 23 de țări printre care Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Columbia, Republica Dominicană, Ecuador, Franța, India, Indonezia, Kenya, Mexic, Olanda, Nigeria, Peru, Polonia, Puerto Rico, România, Spania, Tanzania, Statele Unite și Marea Britanie. Aplicația va fi disponibilă în mai multe limbi și va fi implementată la nivel global până la finalul anului. De asemenea, banca anticipează că aplicația va fi disponibilă și pentru tabletele AndroidTM la începutul anului 2014 și pe celelalte platforme în perioada următoare.
 
Despre Citi Treasury and Trade Solutions
Citi Treasury and Trade Solutions contribuie la succesul clienților săi prin furnizarea de produse si servicii inovatoare și personalizate de gestiune a lichidităților și de finanțare comercială companiilor multinaționale, instituțiilor financiare și organizațiilor din sectorul public din întreaga lume. Cu o rețea globală ce acoperă peste 100 de țări și cu platforme tehnologice globale, divizia Citi Treasury and Trade Solutions continuă să fie un promotor al celor mai complexe soluții digitale de trezorerie, tranzacționare și management al lichidităților.
 
Despre Citi România
Citi este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi mijlocii, sectorului public și organizaţiilor non-profit. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citibank.ro.
 
Despre Citi
Citi, una dintre cele mai importante companii internaţionale de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com  | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii