Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie Alpha Bank pentru plăţile cu cardul de credit în magazinele Flanco

ro

11 Oct, 2012 16:43 1612 Marime text

 Comunicat de presă

Campanie Alpha Bank pentru plăţile cu cardul de credit în magazinele Flanco

Alpha Bank România anunţă o nouă campanie în parteneriat cu lanţul de magazine Flanco, dedicată clienţilor băncii care achiziţionează produse în rate.

Campania „Cumpără în 12 rate şi Alpha Bank România te premiază!” se desfăşoară până la sfârşitul anului în toate magazinele din reţeaua Flanco, orice tranzacţie realizată în 12 rate fără dobândă fiind răsplătită cu un bonus de până la 120 de lei, constând în contravaloarea primei rate.

Flanco este unul dintre cei mai importanți retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Compania operează o rețea de 77 de magazine în Bucureşti şi în cele mai importante regiuni comerciale ale țării.

Plata în rate fără dobândă cu cardul de credit este o facilitate ataşată în mod gratuit tuturor cardurilor de credit în lei din portofoliul băncii - AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold, Alpha MasterCard Credit sau Cosmote Alpha MasterCard, clienţii putând astfel efectua tranzacţii într-o manieră avantajoasă la peste 840 de comercianţi afiliaţi acestui program. 

Regulamentul promoţiei „Cumpără în 12 rate şi Alpha Bank România te premiază!” şi caracteristicile cardurilor de credit Alpha Bank România sunt disponibile pe site-ul băncii www.alphabank.ro şi în toate unităţile băncii din Bucureşti şi din ţară.

  Bucureşti, 11 octombrie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii