Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bonus Card ofera clientilor sai primul partener hypermarket - magazinul Real

ro

03 Jan, 2011 20:18 1674 Marime text

Bucuresti, 3 ianuarie 2011 - Garanti Bank si hypermarketul Real au incheiat un parteneriat care permite utilizatorilor cardului de credit Bonus Card sa beneficieze de conditii speciale la plata cu acest card in toate hypermarketurile Real. In reteaua de 25 magazine Real, clientii Bonus Card pot achizitiona produse electronice in 10 rate fara dobanda si orice alte produse in 4 rate fara dobanda. In plus, acestia obtin 0,5% bonus din valoarea cumparaturilor platite cu acest card de credit si pot folosi in acelasi timp bonusul acumulat anterior pe card pentru cumparaturi gratuite.

„Prin parteneriatul incheiat cu magazinul Real completam reteaua de comercianti Bonus Card cu primul nostru partener hypermarket, extinzand astfel numarul de locatii unde clientii nostri beneficiaza de conditii speciale la cumparaturi, facilitandu-le o plata relaxata. Odata cu incheierea acestui parteneriat ne bucuram sa lansam si o oferta promotionala pentru plata in rate fara dobanda, fiind astfel mai aproape de clientii nostri intr-o perioada in care acestia au de efectuat multe cumparaturi prilejuite de sezonul sarbatorilor de iarna.", a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

„Din dorinta de a extinde posibilitatile de plata oferiteclientilor nostri side a diversificaserviciile financiare pe care le punem la dispozite in cadrul magazinelor real,- am dezvoltat un nou parteneriat, de data aceasta cu Garanti Bank.Unul dintre beneficiile pe care le oferim posesorilor de Bonus Card il reprezinta posibilitatea de a achizitiona cu dobanda 0% atat produse electonice cat si alimentare", a declarat Adriana Pita, Division Manager real,- Hypermarket Romania

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, un instrument de plata inteligent care ii rasplateste pe consumatori cu bonusuri atunci cand fac cumparaturi atat in tara cat si in strainatate. In reteaua de peste 4,200 de magazine partenere din Romania, utilizatorii acestui card pot achizitiona produse in rate fara dobanda si pot castiga bonusuri din valoarea cumparaturilor achitate cu Bonus Card. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de Garanti Bank accesand www.garantibank.ro, www.bonuscard.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 sau + 4 021 200 9494.

***

Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, de peste 200.000. Banca detine o retea de 65 de agentii, 150 ATM-uri si peste 6,500 terminale POS. Banca a inregistrat o crestere de 50% a activelor in 2010 fata de anul trecut, pana la 1,2 miliarde Euro, ocupand pozitia a 14-a in topul local al bancilor in functie de active.

real,- Hypermarket opereaza 25 de magazine pe piata romaneasca in 18 orase din tara. Ca urmare a expansiunii rapide de la deschiderea primului magazin la Timisoara in martie 2006 si pana in prezent si a unor investitii de peste 550 de milioane de euro, real,- a creat peste 7.000 de locuri de munca pe piata romaneasca. Reteaua magazinelor real,- comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii