Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:51 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR oferă pensionarilor posibilitatea obţinerii unui descoperit de cont, învaloare de până la 3 pensii nete

ro

26 Jul, 2012 16:40 1070 Marime text

BCR oferă pensionarilor posibilitatea obţinerii unui descoperit de cont, învaloare de până la 3 pensii nete

Bucureşti, 26 iulie 2012- Banca Comercială Română (BCR) a lansat descoperitul de cont pentru persoanele care încasează pensia într-un cont BCR. Acesta poate ajunge până la 3 pensii lunare nete.

Descoperitul de cont pentru clienţii pensionari este acordat pentru o perioadă de 24 de luni, in valoare de pana la 3 pensii, vârsta clienţilor la data acordării fiind de maxim 66 de ani (65 de ani împliniţi).
“BCR  și-a completat oferta pentru pensionari cu o soluţie practică pentru eliminarea grijilor cauzate de cheltuieli neprevăzute sau lipsa banilor. Printre avantajele acestui nou produs de creditare se numără: posibilitatea constituirii unei rezerve de bani fără garanţii şi fără justificarea destinaţiei banilor, accesul permanent şi facil la banii din descoperit prin cardul de debit ataşat contului curent şi de asemenea costurile zero la momentul retragerii de numerar la ATM, plăţii  facturilor de utilităţi la bancomatele BCR sau la cumpărături”, a declarat Sorin Mititelu, Director Management Segmente Retail BCR.
Pentru a achiziţiona acest produs şi pentru a solicita virarea pensiei într-un cont curent deschis la BCR clienţii se pot prezenta în orice unitate a băncii cu actul de identitate, decizia de pensionare definitivă si talonul de pensie.

Odată cu lansarea descoperitului de cont, BCR devine banca cu cea mai largă ofertă de produse și servicii destinate special pensionarilor - pachet de cont curent pentru încasarea pensiei, descoperit de cont, bonus de dobândă pentru depozite, asigurare privată de sănătate. 

Peste o jumătate de milion de pensionari a optat pentru BCR, banca inregistrand in 2011 o creştere cu 50% a clienţilor care au ales să îşi încaseze pensia la BCR. Preferinta pensionarilor pentru serviciile oferite de BCR a fost confirmata si in primele 5 luni ale anului 2012: peste 30% din pensionarii care au ales incasarea pensiei intr-un cont cu card au ales Banca Comerciala Romana.
**
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi  643 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.300 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 martie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,7 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 915,7 milioane EUR si un raport cost/venituri de 50.8%.
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii