Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR isi protejeaza clientii impotriva riscului somajului

ro

14 Sep, 2009 21:00 1103 Marime text

Bucureşti, 14 septembrie 2009 - Banca Comercială Română (BCR) oferă, începând de azi, clienţilor săi care contractează un credit de nevoi personale posibilitatea să îşi protejeze veniturile prin achiziţionarea unei asigurări complexe. Această asigurare acoperă, printre altele, şi riscul de a rămâne şomer.

Asigurarea complexă este un nou produs oferit de către BCR Asigurări de Viaţă şi este disponibil prin intermediul agenţiilor BCR din toată ţara, alături de creditul de nevoi personale fără garanţii, Divers BCR. Poliţa de asigurare acoperă următoarele riscuri:

- invaliditate totală şi permanentă,

- incapacitate temporară de muncă,

- pierderea involuntară a locului de muncă.

"Oamenii apelează la credite nu numai pentru a-şi satisface nevoile imediate sau pe termen lung, ci şi pentru că au încredere că îşi vor putea plăti ratele în viitor. Prin soluţia de asigurare complexă pe care o lansăm astăzi oferim clienţilor noştri un plus de siguranţă - siguranţă că ei şi familiile lor vor putea să-şi îndeplinească aspiraţiile, fără ca bucuria lor să fie umbrită de grija pierderii locului de muncă" a declarat Ştefan Coroianu, director executiv, Direcţia Credite Retail BCR.

Asigurarea complexă este oferită clientului în momentul semnării contractului de credit. Indemnizaţia de asigurare este plătită de către BCR Asigurări de Viaţa Vienna Insurance Group SA. În cazul producerii evenimentului asigurarea acoperă:

- pentru invaliditate totală şi permanentă: soldul Total al Creditului la data apariţiei evenimentului;

- pentru incapacitate temporară de muncă: valoarea a 6 Totaluri lunare de plată pe eveniment şi nu poate depăşi valoarea a 24 Totaluri lunare de plată pe întreaga durată a asigurării;

- pentru pierderea involuntară a locului de muncă: valoarea a 9 Totaluri lunare de plată pe eveniment şi nu poate depăşi valoarea a 24 Totaluri lunare de plată pe întreaga durată a asigurării;

Suma asigurată în cazul invalidităţii totale şi permanente, a incapacităţii temporare de muncă şi a pierderii involuntare a locului de muncă reprezintă valoarea creditului oferită clientului, menţionată în Contractul de Credit.

Asigurarea complexă nu exclude asigurarea de deces pentru creditat, care este, în continuare, oferită gratuit.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 17,1 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 656 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 50 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 1.900 de bancomate si peste 15.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.

Erste Bank este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală. Cei peste 52.000 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in aproape 3.000 de unitati situate in 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La data de 31 martie 2009, Erste Group avea active de 199,1 miliarde EUR, un profitul net de 232,1 milioane EUR si un raport cost/venituri de 53,8%.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii