Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12 luni credit cu DAE 0 cu real,- MasterCard - 29.01.2009

ro

29 Jan, 2009 17:49 1386 Marime text


COMUNICAT DE PRESA
Bucuresti, 29 Ianuarie 2009

12 luni credit cu DAE 0 cu real,- MasterCard

real,- Hypermarket Romania, in colaborare cu BRD Finance, lanseaza pentru utilizatorii real,- MasterCard oferta promotionala “12 luni credit cu DAE 0”.

Promotia se desfasoara in perioada 29 ianuarie - 11 februarie 2009 si este valabila pentru produsele electronice, electrocasnice si media marcate din catalogul promotional aferent acestei perioade. Aceasta facilitate este acordata in exclusivitate posesorilor cardului real,- MasterCard sau celor care completează o cerere de card (sub forma de prima cumparatura).

Clientii care sunt deja posesori de card real,- trebuie sa achite produsele la casa Media din interiorul magazinului pentru a putea beneficia de creditul 0.

Cardul de credit real,- MasterCard este un card utilizabil in tara si in strainatate care poate fi obtinut pe baza unei documentatii ce se regaseste atat pe site-ul companiei www.real-hypermarket.ro, cat si la birourile BRD Finance din interiorul magazinelor real,-. Ulterior, cardul va putea fi utilizat pentru achizionarea oricaror alte produse puse la dispozitie de real Hypermarket - produse alimentare, imbracaminte, produse casnice si electrocasnice, electronice etc.

„Cardul real,- MasterCard s-a dovedit a fi un instrument util pentru clientii nostri, care au apreciat promotiile pe care le-am desfasurat prin acest instrument de creditare si in special promotiile cu dobanda 0 pentru o anumita perioada de timp. Tocmai de aceea, impreuna cu BRD Finance intentionam sa continuam sa desfasuram acest tip de promotii, pentru a veni in intampinarea nevoilor de creditare ale clientilor nostri”, a declarat Andreea Lupea, Director Operational.

Posesorii cardurilor real,- MasterCard au la dispoziţie o linie telefonică dedicata, disponibila 7 zile din 7, 24 din 24 de ore si pot afla informatii suplimentare de la operatorii BRD Finance din birourile  de creditare ale magazinelor real,- Hypermarket. ( 021) 301 91 61 

real,- Hypermarket România
PR & Communication Department
Tel: +40(0) 31 403 11 22
Fax: +40(0) 31 403 10 09
www.real-hypermarket.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii