Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reflectarea unui An Prosper în Lumea Portuară Christmas Business Party la Constanta Port Business Association

ro

18 Dec, 2023 13:43 507 Marime text
Reflectarea unui An Prosper în Lumea Portuară: Christmas Business Party la Constanta Port Business Association
 
Membri ai organizației patronale Constanta Port Business Association și reprezentanți ai autorităților portuare și locale au pus punct, într-un cadru festiv, anului 2023, un an bun, plin de realizări remarcabile, venite într-un context geopolitic complex.  
Participanții au avut prilejul să reflecteze asupra evenimentelor anului și să consolideze angajamentul pentru viitorul portului Constanța. Întâlnirea a fost marcată de discuții animate privind volumele de marfă atrase de portul Constanța în 2023, subliniind sinergia și angajamentul continuu al comunității pentru o bună performanță portuară.
Domnul Viorel Panait, președintele organizației, a evidențiat curajul și abilitatea membrilor comunității portuare în fața schimbărilor provocate de contextul politic și economic regional și internațional.
Colaborarea eficientă dintre CPBA și autorități a generat proiecte digitale și soluții vamale inovatoare, esențiale pentru optimizarea activităților portuare, interacțiunea sinergică a membrilor organizației conturând un mediu de afaceri preocupat și competent. Invitatul special, Dl. Florin Vizan, Director General al „Administrației Porturilor Maritime Constanța”, a prezentat cifra de peste 84 milioane tone de mărfuri operate în primele 11 luni ale anului 2023, un record în istoria portului Constanța, și a pledat pentru un dialog și parteneriat continuu între administrație și sectorul privat.
În concluzie, evenimentul a evidențiat angajamentul colectiv pentru investiții și dezvoltarea activităților portuare, contribuind la creșterea importanței portului Constanța în matricea economiei naționale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii