Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:51 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă privind numărul cererilor depuse de persoanele care doresc să fie operatori ai secțiilor de votare, înregistrate până la data de 4 decembrie 2015

ro

04 Dec, 2015 16:37 812 Marime text
Comunicat de presă
privind numărul cererilor depuse de persoanele care doresc să fie
operatori ai secțiilor de votare, înregistrate până la data de 4 decembrie 2015
 
În prima lună de la demararea campaniei Autorității Electorale Permanente (AEP) de recrutare a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, au fost înregistrate 18.597 de cereri la nivel național.

Precizăm că pentru cele 18.597 de secții de votare existente este necesar un număr de 23.637 de operatori de calculator.

Reamintim că persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale Autorității, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala.

Mai multe informații privind modalitatea de selectare și desemnare a operatorilor de calculator și formalitățile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competențelor se regăsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/instruire/?page_id=141.

De asemenea, cei interesați să devină operatori ai secțiilor de votare se pot documenta rapid vizionând clipul de informare realizat de AEP, care se regăsește pe pagina oficială de Facebook a Autorității, accesibilă la următoarea adresă: https://www.facebook.com/AutoritateaElectoralaPermanenta/.

În Anexă găsiți numărul total al cererilor depuse de persoanele care doresc să devină operatori ai birourilor secțiilor de votare, la nivel național, defalcat pe localități, valabil la data de 4 decembrie 2015, ora 10:00.
Anexă
Direcția de comunicare și relații externe
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii