Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:00 19 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă privind clipul realizat de AEP pentru informarea persoanelor care doresc să devină operatori de calculator ai secțiilor de votare

ro

02 Dec, 2015 17:45 553 Marime text
Comunicat de presă
privind clipul realizat de AEP pentru informarea persoanelor care doresc să devină operatori de calculator ai secțiilor de votare
 
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) vine în sprijinul persoanelor care doresc să devină operatori de calculator ai secțiilor de votare. În acest sens, AEP a realizat un clip de informare, ce poate fi vizualizat pe pagina sa oficială de Facebook, accesibilă la adresa  https://www.facebook.com/AutoritateaElectoralaPermanenta/.

Reamintim că AEP a demarat campania de recrutare a operatorilor de calculator ai secțiilor de votare în data de 6 noiembrie 2015, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal, selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9/2015 (publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 812 din data de 2 noiembrie 2015).

Documentul poate fi consultat pe site-ul AEP la adresele de web http://www.roaep.ro/legislatie/legislatie-electorala/alegeri-locale; http://www.roaep.ro/legislatie/legislatie-electorala/alegeri-parlamentare.

Persoanele interesate să devină operatori de calculator ai secțiilor de votare se pot adresa birourilor județene ale Autorității, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala.

Precizăm că activitatea de operator de calculator al secțiilor de votare este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii