Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Donaţii pentru copii, surprize ascunse în mașini și comenzi de cozonaci pentru acasă, totul gratuit!

ro

15 Dec, 2015 17:18 1023 Marime text
Uber sărbătorește primul decembrie în București cu 5 zile pline de cadouri și surprize. În perioada 20-24 decembrie, utilizatorii aplicației vor putea să se implice în multe activități de sărbători pentru a primi și a dărui cadouri.
 
Pe 20 decembrie, Uber deschide cele 5 zile de sărbătoare cu o inițiativă de colectare de cadouri pentru copiii îngrijiți de Hope and Homes for Children România (hhc.ro). Cei interesați pot dona obiecte noi, dar neîmpachetate (haine, încălțăminte, jucării, rechizite, cărți). Tot ce trebuie să facă este să deschidă aplicația duminică, 20 decembrie, în intervalul 13:00-17:00 și să selecteze opțiunea GIVING. O mașină va ajunge în câteva minute pentru a prelua gratuit donația. Hope and Homes for Children, partenerul Uber în această inițiativă, va împărți apoi cadourile către copiii din centrele de plasament din București și din țară.
 
Între 21 și 23 decembrie, cei care călătoresc cu Uber pot găsi și ei câte un cadou în mașină! Echipa Uber a ascuns într-o parte din mașini decorațiuni de brad, brăduți de Crăciun, precum și multe alte surprize! Comandă un Uber și te poți număra printre norocoși!
 
Și pentru că sărbătorile nu sunt la fel fără un cozonac dolofan cu multă umplutură de nucă (și merișoare), pe 24 decembrie Uber vă face cadou chiar asta! În intervalul 11:00 - 15:00, utilizatorii aplicației pot comanda un cozonac realizat de maeștrii patiseri Ana Pan după rețete tradiționale. Cozonacul este cadoul Uber pentru utilizatorii săi din București, care vor plăti doar taxa de livrare de 10 lei. Cei care nu au încercat încă Uber pot comanda absolut gratuit dacă își descarcă aplicația și folosesc codul “cozonaci” înainte de comandă. Disponibilitatea va fi limitată, dar și cererea mare, aşa că grăbiţi-vă să comandaţi!!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii