Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diversitatea culturala in Constanta

ro

24 Aug, 2009 22:31 1117 Marime text

Diversitatea culturala in Constanta

Duminica, 23 august, de la ora 16:00, in City Park, a avut loc evenimentul multicultural “Global Village”. Evenimentul face parte din proiectului “Cross”, proiect desfasurat pe perioada verii de AIESEC Constanta. 
Scopul evenimentului “Globall Village” este acela de a promova diversitatea culturala si de a deschide noi orizonturi in randul tinerilor, printr-o actiune ce va aduce impreuna culturi din toate colturile lumii.
Au fost prezenti la eveniment reprezentanti din 8 tari, precum: Wesman din Iordania, Yannis din Grecia, Ghintare din Lituania, Adam din Polonia, Victoria din Ucraina, Yo din Japonia, Ipec din Turcia, Andy din Germania si nu in ultimul rand Georgiana si Mihai din Romania.
Evenimentul a luat forma unei expozitii de standuri cu obiecte traditionale, materiale informative despre fiecare cultura, mancaruri si bauturi specifice, ce au fost degustate de catre vizitatori.
Reprezentantii tarilor enumerate sunt membrii AIESEC si au venit in Romania prin intermediul programului Exchage desfasurat de AIESEC in toata lumea.
Proiectul Cross este finantat cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului si sustinut de catre partenerii AIESEC Constanta: BCR, partener principal, Amasoft, APP Procivitas, Kiss FM si City Park Mall.
AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de studenti, care ofera tinerilor din intreaga lume sansa de a-si descoperi si valorifica potentialul, pentru a crea un impact pozitiv in comunitatea lor.

###

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii