Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CLIENŢII CETELEM, INVITAŢI SĂ ÎŞI CÂŞTIGE DREPTATEA ÎN INSTANŢĂ!

ro

18 Mar, 2014 14:46 2462 Marime text
Stimaţi colegi,
 
Având în vedere multitudinea de clienţi care au avut de furcă cu compania de acordare credite în regim de urgenţă, Cetelem, anunţăm că Asociaţia Asistenţă pentru Consumatori şi casa de avocatură Urban şi Asociaţii demarează procese naţionale colective. Astfel, invităm toţi clienţii care au fost abuzaţi de această companie în contractele de creditare să acţionăm împreună în instanţă.
După modelul victoriilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a clienţilor bancari, care şi-au câştigat sumele reţinute de diverse bănci comerciale prin clauze abuzive din contractele de creditare, considerăm că a venit timpul ca şi companiile care acordă credite în regim de urgenţă nu ar trebui scutite de un demers asemănător, în contextul în care tot mai mulţi români îşi pierd bunurile ca urmare a colaborării cu aceste instituţii.
 
Urban şi Asociaţii şi Asociaţia Asistenţă pentru Consumatori dispun de instrumentele necesare pentru punerea la punct a acestui maiestuos sistem cămătăresc de inginerie financiară şi de fraudare a românilor! Mii de persoane au devenit victime ale acestui sistem şi este necesară o mobilizare a lor pentru stoparea acestui sistem abuziv” – av. Iulian I. Urban, fondator Urban şi Asociaţii, preşedinte Asociaţia pentru Consumatori

>> Drept la replica - Cetelem IFN
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii