Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia Litoral - Delta Dunarii - Festivalul folcloric "Dobroge, Mandra Gradina"

ro

16 Jun, 2011 18:58 1515 Marime text

Asociatia Litoral - Delta Dunarii continua Campania de Promovare ' o 9atitudine pe Litoralul Romanesc - Tot ACASA e mai bine" cu Festivalul International de Folclor pentru Copii si Tineri Interpreti " DOBROGE, MANDRA GRADINA " , editia a VII-a, ce va avea loc in perioada 19 - 25 iunie 2011.

Evenimentul se va desfasura in urmatoarele locatii : Mangalia,Neptun, Venus, Jupiter, Eforie Sud si Nord,Mamaia, Albesti si Pecineaga, fiind asteptati peste 1400 de folcloristi din tara si de peste hotare.

IMPORTANT:

1. In cele cinci zile de concurs se vor organiza in statiunea Mamaia, incepand cu ora 18:30 - timp de 30 minute - PARADA PORTULUI SI COSTUMELOR POPULARE pe traseul : AQUA MAGIC - CAZINO SCENA.

2. In data de 20 iunie 2011, va fi organizata PARADA PORTULUI SI COSTUMELOR POPULARE la care vor fi prezenti toti participantii din tara si din afara la festivalul de folclor. Traseul este urmatorul: MAMAIA -CONSTANTA -EFORIE-OLIMP-NEPTUN -JUPITER -VENUS-MANGALIA, ora de pornire a paradei fiind 10:00.

Acest eveniment este promovat de Asociatia Litoral - Delta Dunarii in cadrul hotelurilor de pe Litoral, agentiilor membre ANAT din tara, mass media locala si centralasi este organizat cu sprijinul Primariilor Mangalia, Eforie, Albesti, Pecineaga si A.C.C.S.A.L.P.C - Constanta.

In attach va rugam sa regasiti caietul festivalului cu detaliile despre locatii, zile, ore si participantii la acest eveniment.

Corina Martin

Presedinte

Asociatia Litoral-Delta Dunarii

Mihaela Ilie

Consilier Turism  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii