Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2 saptamani pana la incheierea programului „Litoralul pentru toti"

ro

25 May, 2011 22:24 1353 Marime text

Turistii mai au la dispozitie doar 2 saptamani pentru a veni la mare prin programul special "Mini-preturi de vacanta "Litoralul pentru toti.

Pe aceasta cale invitam turistii sa profite de acest program special pentru a-si petrece vacanta pe litoralul romanesc !

Asociaţia Litoral - Delta Dunarii si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism anunta ca programul "Litoralul pentru toti" a inregistrat in intervalul 16-22 mai a.c. cateva mii de turisti care au ales sa cumpere pachetele turistice prin agentiile de turism membre ANAT.

La nivelul agentiilor de turism, se estimeaza conform trendului inregistrat pana in prezent, o crestere de aproximativ 20% a numarului de turisti, pentru fiecare saptamana a programului ce se va desfasura pana la data de 14.06.2011.

Pentru o cat mai buna gestionare a numarului de locuri si hoteluri inscrise in programul "Litoralul pentru toti", ANAT si Asociatia Litoral Delta-Dunarii recomanda turistilor sa contacteze agentiile de turism membre ANAT, aferente fiecarei regiuni/judet al tarii.

Harta agentiilor de turism precum si hotelurile/statiunile inscrise in programul "Litoralul pentru toti" poate fi consultata pe site-ul Asociatiei Litoral - Delta Dunarii - www.asociatia-litoral.ro si pe cel al ANAT - http://www.anat.ro/minipreturi/litoral.

Va reamintim principalele repere ale programului "Litoralul pentru toti", care este sustinut si promovat de Asociatia LITORAL - DELTA DUNARII, ANAT si patronatele hoteliere de pe litoral.

Tarifele pentru aceasta editie (03.05 - 14.06. 2011 - sejur 6 nopti/persoana) sunt urmatoarele :

Hotel 1* fara mic dejun : 179 lei / 6 N / pers.

Hotel 2* fara mic dejun: 209 lei / 6 N / pers.

Hotel 2* cu mic dejun : 279 lei / 6 N / pers.

Hotel 3* fara mic dejun : 249 lei / 6 N / pers.

Hotel 3* cu mic dejun : 379 lei / 6 N / pers.

Hotel 4* cu mic dejun : 439 lei / 6 N / pers.

Hotel 5* cu mic dejun : 549 lei / 6 N / pers.

Asa cum au fost obisnuiti deja, turistii care cumpara acest pachet de vacanta beneficiaza de un VOUCHER DE ATRACTII ( intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii - Acvariu, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie si Arheologie, Adamclisi sau Cetatea Histria ).

Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din tara. Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT !

Va asteptam pe Litoralul Romanesc !

Corina Martin

Presedinte

Asociatia LITORAL - DELTA DUNARII

Patronatul ANAT

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii