Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:10 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobila Expo Constanţa

ro

07 Oct, 2016 00:00 2989 Marime text


În perioada 13-16 octombrie 2016, CCINA Cinstanţa organizează  târgul de mobilă Mobila Expo, eveniment ce se adresează atât publicului larg, cât şi proprietarilor şi managerilor unităţilor de turism şi alimentaţie publică din zona litoralului românesc, interesaţi de dotarea sau modernizarea unităţilor pe care le deţin. Peste o treime din capacitatea de cazare turistică a României se află pe litoral, în judeţul Constanţa!

Buna colaborare cu asociaţiile din industria mobilei APMR si ACRM a dus la creşterea gradului de profesionalism, participanţii din ediţile anterioare au fost dintre marii jucători de pe piaţa de profil. Acest lucru a contribuit la diversificarea si creşterea calităţii produselor expuse. Raspunsul clienţilor din Constanţa a fost pe măsura aşteptărilor. 

Evenimentul îşi propune să reunească, în aceeaşi locaţie, firme producătoare de mobilier de cea mai bună calitate, pentru toate stilurile şi categoriile de cumpărători. Sunt vizate toate categoriile de clienţi, Constanţa reprezentând un potenţial ridicat de desfacere, datorită dezvoltării pieţei de închirieri de resort-uri şi complexe imobiliare, a dezvoltării turismului de lux şi al nivelului puterii de cumpărare al populaţiei, în creştere, al regiunii.

Unul dintre obiectivele propuse este acela de a crea un sistem de soluţii complete, orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă şi consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producători de mobilă, accesorii şi utilaje din cadrul industriei de mobilă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii