Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă, anunț de mediu pentru proiectul „Construire rezervoare pentru stocarea combustibilului în cadrul obiectivului Grup Nave Constanța”,

ro

08 Feb, 2024 09:00 522 Marime text

GARDA DE COASTĂ anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI pentru proiectul: ”CONSTRUIRE REZERVOARE PENTRU STOCAREA COMBUSTIBILULUI ÎN CADRUL OBIECTIVULUI GRUP NAVE CONSTANȚA”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, incinta Portului, imobil 49154 Grup Nave Constanța, dana 0, Județul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09.00 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii