Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE CONCURS Află cum poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la cel mai tare festival, NEVERSEA!

ro

13 May, 2024 12:46 1180 Marime text


UPDATE: Extragere câștigător

S-a încheiat perioada de înscrieri și avem câștigătorii!  Îi felicităm pe norocoși și le dorim să aibă parte de un NEVERSEA memorabil! Iar cât despre cei mai puțin norocoși la acest concurs le dorim o vară frumoasă, plină de zâmbete, liniștită și noroc pe viitor.

Pentru a nu rata ocaziile viitoare, stați cu ochii pe pagina de facebook a ziarului ZIUA de Constanța, dar și pe contul de Instagram ziuadeconstanta.
Ne apropiem cu pași repezi de cel mai tare eveniment de la malul mării, NEVERSEA! Nu rata șansa de a petrece clipe de neuitat, alături de persoana dragă sau de prieteni, și înscrie-te la concurs pentru a câștiga una dintre cele două invitații duble. Iată ce trebuie să faci:

Regulile sunt simple:
  • Apreciază și urmărește pagina de Facebook ZIUA de Constanța 
  • Apreciază și urmărește pagina de Facebook NEVERSEA
  • Lasă o reacție la postarea care anunță concursul (vezi link-ul mai jos în text)
  • Dă tag persoanei cu care vrei să împarți invitația (pentru fiecare participant se acceptă doar un singur comentariu) 
  • Share-ul nu este obligatoriu, dar ne-am bucura dacă ne susții! 
  • Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii)
Concursul se desfășoară în perioada 13.05 -  02.06.2024. Extragerea se va face în data de 03 iunie 2024, iar câștigătorul o să fie anunțat pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.

Extragerea se va realiza cu ajutorul Random Comment Picker.
Te poți înscrie la postarea de pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.

!! Pentru a nu rata șansa premiilor pe care le câștigați, vă rugăm să ne răspundeți în termen de maxim 2 zile. Dacă acest interval de timp nu se respectă, suntem nevoiți să extragem un nou câștigător. !! Abonamentele sunt de tipul General Access.
 
O persoană care participă poate câștiga un singur abonament.
 
Organizatorul va contacta pe mesageria de Facebook Participantii câştigători în cel mult 48 de ore de la data desfășurării extragerii, pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea abonamentelor conform prezentului Regulament.
 
Organizatorul îşi declină orice răspundere în situaţia în care Participantii câştigători nu răspund mesajul transmis de reprezentanții săi, indiferent de motiv sau pentru orice situaţii în care aceștia nu vor putea fi contactati în termenele menţionate în prezentul Regulament.
 
Prin participarea la Campanie, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte termenii şi condiţiile stabilite prin prezentul Regulament.
 
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a suspenda/întrerupe/ prelungi oricând desfăşurarea acestei Campanii, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoştinţa publicului înainte de data la care va intra în vigoare.Citește și:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii