Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis "Mai puțin spectacol steril și mai multe soluții pentru români"

ro

11 Oct, 2014 11:24 3161 Marime text
Mitingul organizat la Constanța, în Piața Far, cu ocazia prezenței lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale a început de câteva minute. La eveniment sunt prezente mii de persoane, atât constănțeni, cât și din alte județe, precum și lideri județeni și centrali ai PDL și PNL: co-președintele ACL Vasile Blaga, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu, Theodor Stolojan, Varujan Vosganian, Mihai Răzvan Ungureanu, Ludovic Orban, Cristian Bușoi, deputatul Gheorghe Dragomir, senatorii Christian Gigi Chiru și Puiu Hașotti.
 
Deputatul Gheorghe Dragomir, co-președintele ACL Constanța s-a adresat participanților la miting și a afirmat că pe județul Constanța a căzut, de 14 ani, sub "blestemul administrației PSD. Doamne ferește de blestemul PSD!", a conchis Gheorghe Dragomir.

Europarlamentarul Theodor Stolojan a afirmat că situația Portului Constanța depinde de ce se va întâmpla cu strategia Dunării. În acest sens, Stolojan a declarat că pentru ca strategia europeană a Dunării să devină realitate, Klaus Iohannis va acționa la nivelul întregii Uniuni Europene.

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședintele PDL a menționat: "Bătălia electorală este și o bătălie a inimilor și a caracterelor. PSD s-a așteptat să racoleze primari în masă și a înregistrat un eșec răsunător". 

"În spatele lui Ponta sunt toți baronii"

"Eu am dovedit în Sibiu că se poate și voi dovedi că în toată România se poate mai bine. Ne merge prost pentru că suntem conduși prost. Trebuie să schimbăm lucrurile de la vârf. Mai puțin spectacol steril și mai multe soluții pentru români", a afirmat Klaus Iohannis.

"Victor Ponta reprezintă un sistem, în spatele lui sunt toți baronii, toate găștile de partid. Eu, de fapt, nu mă lupt cu Ponta, ci cu sistemul pe care îl reprezintă", a mai spus Iohannis.


Sursa foto: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii