Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri prezidențiale 2014 Victor Ponta și Klaus Iohannis nu cad la înțelegere pentru dezbaterile electorale

ro

07 Nov, 2014 15:37 2470 Marime text
Echipele de campanie ale PSD şi ACL nu au ajuns la o înţelegere în legătură cu organizarea de dezbateri electorale la care să participe Victor Ponta şi Klaus Iohannis, candidaţii intraţi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.
 
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus, la finalul întâlnirii, că social-democraţii au încercat să-i convingă pe cei de la ACL că "4 este mai mare decât 1", el referindu-se la cele patru emisiuni televizate propuse de PSD pentru luni, marţi, miercuri şi joi, la B1, Realitatea TV, România TV şi Antena 3, relatează Mediafax.
 
"Dumnealor au insistat cu o singură dezbatere", a menţionat Dragnea. Echipa de campanie a candidatului ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a transmis, joi seară, o invitaţie adresată echipei de campanie PSD pentru a lua parte vineri la amiază la negocieri, în vederea organizării unei dezbateri electorale între candidaţii rămaşi în cursa pentru Cotroceni.
 
Klaus Iohannis a spus, referitor la dezbaterile televizate stabilite de Victor Ponta, că nu poate accepta o astfel de infatuare, că premierul confundă universitatea cu căminul cultural şi că dacă nu acceptă dezbaterea la Universitatea Timişoara pot merge la facultatea unde Ponta şi-a luat doctoratul.
 
Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, dacă a convenit cu Victor Ponta să participe la o dezbatere şi de ce ar fi la Timişoara, şi nu la Cluj, Klaus Iohannis a afirmat că Ponta şi echipa acestuia au stabilit să fie patru dezbateri, fără să negocieze cu staff-ul său.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii