Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abdurefi Semiran, consilier județean la Consiliul Județean Constanța. Averea și intersele (DOCUMENTE)

ro

24 Jun, 2023 00:00 2182 Marime text

 
  • După cum se arată în declarația de interese rectificată și completată pe 14 iunie 2023, Abdurefi Semiran este președinte al USR Mangalia
  • Conform declarației de interese completate la 13 iunie, Abdurefi Semiran deține un teren intravilan în Mangalia, în suprafață de 250 mp. L-a dobândit în 2019, prin contract de vânzare – cumpărare
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Abdurefi Semiran, consilier județean în cadrul Consiliul Județean Constanța.
 
După cum se arată în declarația de interese rectificată și completată pe 14 iunie 2023, Abdurefi Semiran este membru în Consiliul de Administrație pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, dar și pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța.
 
Ea este și membru în sindicatul SANITAS și președinte al USR Mangalia.
 
Conform declarației de interese completate la 13 iunie, Abdurefi Semiran deține un teren intravilan în Mangalia, în suprafață de 250 mp. L-a dobândit în 2019, prin contract de vânzare – cumpărare.
 
Consilierul județean deține și două autoturisme, ambele Wolkswagen, fabricate în 2008, respectiv 2020, cumpărate prin contract de vânzare – cumpărare.
 
Ea are două depozite bancare la Trezoreria Mangalia. Primul a fost deschis în 1995 și are o valoare de 76.857 de lei, iar al doilea a fost deschis în 2018, soldul fiind de 50.000 de lei. De asemenea, Abdurefi Semiran are un cont în euro la BRD, deschis în 2022, în valoare de 21.000 de euro.
 
În declarația de avere, Semiran a raportat un salariu de 50.000 de lei de la Direcția de Sănătate Publică Constanța și o indemnizație de 6.650 de lei de la CJC.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de interese de la 8 iulie 2022, Abdurefi semiran era membru în sindicatul SANITAS și președinte al USR Mangalia.
 
Potrivit declarației de avere de la 8 iulie 2022, consilierul județean avea în posesie terenul din Mangalia, cele două autoturisme și depozitele bancare. A înregistrat un venit de 70.000 de lei de la DSP Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Președinta USR Mangalia intră în Consiliu Județean Constanța. Tribunalul Constanța i-a validat mandatul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii