Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea pentru cei care donează sânge. Unde ajunge Caravana Blood Network

ro

09 Jun, 2022 16:08 3660 Marime text
 Caravana mobilă de donare de sânge BLOOD NETWORK
  • BLOOD NETWORK, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii UNTOLD, ajunge în acest weekend la Ploiești. 


Cei care vor să facă un gest nobil, să salveze vieți și să se distreze apoi la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa UNTOLD și Neversea, alături de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, sunt așteptați la caravana mobilă BLOOD NETWORK, sâmbătă- 11 iunie și duminică- 12 iunie, în fața Primăriei Ploiești, între orele 8.00-14.00.

În premieră în acest an, cei care donează sânge și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” vor primi un abonament gratuit* la UNTOLD sau Neversea.

Și cei care donează în centrele de transfuzii sunt răsplătiți. Ei vor primi un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la festival. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

UNTOLD prin campania BLOOD NETWORK mobilizează de 8 ani de zile oamenii să doneze sânge. Criza de sânge rămâne una dintre principalele provocări cu care se confruntă spitalele de la noi. De la prima ediție și până acum, peste 18.000 de oameni au donat sânge în toată țara. În 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați*.


Vă așteptăm, sâmbătă și duminică, la Primăria Ploiești, să aflați mai multe detalii despre campanie chiar de la reprezentanții centrelor de transfuzii și de la donatorii de sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii