Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

ro

10 May, 2024 12:01 734 Marime text



Cătălin Grasa este candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.
Are 57 de ani, este medic primar chirurg și de 32 de ani se dedică serviciilor medicale în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Constanța.

A avut oportunitatea de a ocupa funcții de conducere pentru mai bine de un deceniu, inclusiv roluri de director medical, director general și manager al spitalului.

Experiența vastă în administrarea serviciilor de sănătate l-a învățat importanța unui sistem medical eficient și accesibil pentru toți cetățenii.
Este mândru de realizările sale profesionale, dar și de familia sa. Cei doi fii ai mei sunt marea bucurie, și speră ca cel puțin unul dintre ei să urmeze o carieră în medicină, continuând tradiția de a ajuta și de a vindeca în comunitatea noastră.

„A le vedea pasiunea pentru medicină ar fi o confirmare a eforturilor mele de a fi nu doar un exemplu în spital, ci și acasă”, spune Cătălin Grasa.
 
În calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Constanța își dorește să extindă și să îmbunătățească serviciile medicale în întregul județ, asigurându-se că fiecare locuitor are acces la îngrijiri de calitate indiferent de localitatea în care trăiește.

Vreau implementez programe de sănătate publică care să prevină bolile înainte de a necesita tratament medical intensiv, să modernizez echipamentele și infrastructura și să promovez formarea continuă a personalului medical.Punând în aplicare cunoștințele și competențele dobândite în decursul carierei mele, sunt convins că voi putea să fac din județul Constanța un model de excelență în sănătate, educație și dezvoltare economică.

Prin leadership-ul meu, vă promit transparență, inovație și o administrație care pune întotdeauna nevoile cetățenilor pe primul loc”, a declarat candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Constanța.
 
Proiectele în domeniul Sănătății propuse de candidatul PSD, dr. Cătălin Grasa:
 
  • Obținerea finanțării și construirea unui Spital Regional și la Constanța, multidisciplinar, care să deservească întreaga Dobroge, județele limitrofe și afluxul crescut de turiști, din sezonul estival.
  • Accesul populației rurale la servicii de sănătate de calitate; apariția de Centre Medicale de Permanență în cât mai multe localități ale județului.
  • Sanatoriile balneare, puse în valoare și multiplicate, nu numai la Techirghiol și Mangalia.
  • Acces Extins la Servicii Medicale: Promisiunea construirii de noi facilități medicale și extinderea celor existente pentru a asigura acces universal la îngrijiri medicale de calitate.
  • Prevenție și Educație pentru Sănătate: Inițierea de campanii de informare și programe educaționale pentru a promova un stil de viață sănătos și prevenirea bolilor.
  • Sprijin pentru Profesioniștii Medicali: Angajamentul de a îmbunătăți condițiile de muncă și formarea continuă pentru medici și asistenți medicali.
 
 
Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Constanța,
Executat de ZIUA de Constanța – portal www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240002
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii