Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura în 93 de locaţii

ro

04 Apr, 2017 16:34 3613 Marime text
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează la nivel naţional, în data de 7 aprilie 2017, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. In Bucureşti, bursa va fi organizată de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă la 21 aprilie 2017, la Palatul Național al Copiilor.

In acest an, Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura în 93 de locaţii la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Reamintim că la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din anul 2016 au participat 2.946 agenţi economici şi au fost oferite 38.210 locuri de muncă.

Locaţiile de desfăşurare ale bursei din acest an sunt publicate pe site-ul www.anofm.ro. Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, precum şi pe site-ul www.anofm.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii