Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:16 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

50 de locuri de munca in Germania

ro

30 Jul, 2014 15:16 923 Marime text
Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta, va aduce la cunostinta ca sunt disponibile 50 de locuri de munca in Germania in meseria de asistent medical pe intreg teritoriul tarii.
Descrierea locului de munca: Asistenta si ingrijirea pacientilor ca asistenti medicali generalisti pentru spitale/azile si institutii medicale in Germania.
Cerintele ofertei: Diploma de absolvire scoala postliceala/universitara de asistenti medicali acreditata. Nivel de pregatire: cu si fara experienta. Motivatie de a invata limba germana.
Contract de munca pe perioada nedeterminata in Germania, dupa prezentarea tuturor actelor si documentelor necesare. Programul de lucru este de circa 40 de ore/saptamana.
Salarizarea: 11,22 Euro/ora. Sunt asigurate asigurarea sociala si asigurarea de sanatate.
Alte beneficii: Curs lingvistic in tara de origine cu profesori specializati si material didactic special conceput pentru domeniul medicinal. Toate costurile cursului lingvistic sunt prefinantate de societate. Candidatii trebuie sa suporte doar costurile cartilor. Se acorda sprijin pentru gasirea unei locuinte si integrarea in Germania. Societatea se ocupa de toate masurile necesare pentru recunoasterea profesiei in Germania.
Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte la Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta.
 
 
De asemenea, EURES Romania mai dispune de 69 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Brasov in zilele de 27 si 28 august 2014. Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn impreuna cu Marriott Hotel Frankfurt ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii:
- bucatar (18 posturi),
- ospatar/personal servire clienti (15 posturi),
- receptioner (15 posturi),
- ajutor in industria gastronomiei de sistem – McDonald’s si Burger King (15 posturi)
- manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).
 
Pentru ocuparea posturilor de bucatar, ospatar si ajutor in industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel A2 - B1/B2).
Pentru posturile de receptioner si manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicita persoane care au atat cunostinte foarte bune de limba germana, nivel C1 - C2, cat si cunostinte bune de limba engleza, nivel B2, precum si calificare si experienta in domeniu.
Angajarea se face pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an, cu posibilitate de prelungire, in functie de angajator, incepand cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1400 – 2200 euro brut/luna (in functie de tarifele in domeniu si de zona in care se va desfasura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, se lucreaza in weekend si de sarbatorile legale. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator gratuit / contracost (270 euro/luna), iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.
 
Persoanele cu domiciliul in judetul Constanta, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:
- cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
- copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
- C.V model Europass (cu fotografie) in limba germana (Lebenslauf);
- cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.
 
Datele de contact ale Consilierului EURES din cadrul AJOFM Constanta: doamna Elena Pana, strada Lacului, nr. 14, telefon: 0241 481 553.
 
 
Cu stima,
 
Emilia MURINEANU
Director Executiv

Ti-a placut articolul?

Comentarii