Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat APIA

ro

14 May, 2014 14:35 2087 Marime text
Anca Badiu si-a petrecut o vacanta de vis impreuna cu familia la Complex Delta Marina din Sfantu Gheorghe.
 
Aceasta a descoperit maretia Deltei, a vizitat rezervatia de pelicani, a admirat locul unde Dunarea se varsa in Marea Neagra si in acelasi timp a tinut sa isi indeplineasca un vis mai vechi, acela de a conduce o salupa. Si pentru ca dorintele vedetei au fost lege pentru echipa Delta Marina, aceasta a condus o barca cu motor timp de cateva zeci de minute, insotita de un trainer in shipping.
 
"Sunt pasionata de condus, tocmai de aceea am vrut sa incerc si senzatia aceasta. Carmuirea unei barci cu motor mi s-a parut o activitate relaxanta si extem de interesanta. Skipper-ul, Alin Ionescu, reprezentant Delta Marina, mi-a fost de mare ajutor si m-a indrumat in pilotajul ambarcatiunii, iar intregul proces mi s-a parut usor de realizat. Nu pot sa spun decat ca aceasta activitate mi-a dat o senzatie de libertate de neegalat", a marturisit Anca.
 
"Imi place sa pescuiesc"
 
Cantareata nu este doar o amatoare de senzatii tari, iar la polul opus, pescuitul se afla pe lista de preferinte ale Ancai. Astfel, aceasta si-a petrecut o dimineata intreaga alaturi de familia sa, pescuind in liniste.
 
"Nu puteam sa nu pescuiesc pe pontonul Delta Marina. M-am molipsit de la Vladut Cernea in ceea ce priveste practicarea pescuitului, in momentul in care am mers prima data in Delta cu fostii mei colegi de trupa. De atunci am ramas indragostita de acest gen de sport si recunosc, ma delectez pe deplin la pescuit, chiar daca aceasta este o activitate tipic barbateasca", a mai adaugat artista.
 
Anca Badiu s-a lasat sedusa de zona Deltei Dunarii anii trecuti si si-a dorit sa revina in acest loc special si in primavara aceasta, dupa vacanta pe care a avut-o in America. Se pare ca vedeta a fost rasfatata pe tot parcursul sejurului cu activitati care de care mai interesante.
 
Va rugam, in limita timpului disponibil, sa ne trimiteti un link cu publicarea stirii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii